SPOR

STATTA YENİ GELİŞME; KORKULUKLAR İNİYOR

Batmanlı Futbolseverlerin uzun süredir gündemde tuttuğu stat korluklarıyla ilgili müjdeli haber, Kulüp Başkanı Vahap Akbaş’tan geldi. Akbaş, yeni şehir stadında maçların izlenmesine engel olan demir korkulukların 1 metreye indirileceğini belirtti.

STATTA YENİ GELİŞME; KORKULUKLAR İNİYOR
10-11-2021 18:17
10-11-2021 18:22
BATMAN
Google News

Petrolspor A.Ş Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, Gazetemiz Sonsöz’ün web TV kanalında yayınlanan Sporda Sonsöz Bizde Programına çanlı yayın konu oldu. Akbaş “Elazığ maçına kadar önce protokolün karşısındaki tribün korkulukları 1 metre indirilecek. Sökülecek olan 1 metrelik korkulukları tribünlerin en üst kısmında tehlike saçan bölümlere monte edilecek” dedi.

“ELAZIĞ MAÇINA YETİŞECEK”

Programımıza övgüde bulunan Akbaş “Çok güzel bir yayın yapıyorsunuz. Spora olan katkınızdan dolayı ekibi tebrik ediyorum. Geçen hafta Sporda Sonsöz Bizde ekibinin stattaki tribünlerin en üst kısmının ihata duvarında oturan bazı genç kardeşlerimizin tehlike saçan oturmalarını gündeme getirdi. O görüntüleri dikkatle izlediğimizle bizim de yüreğimizi ağzımıza getiriyor. Çünkü hiçbir taraftarımızın canına mal olacak veya olası kaza olacak bir durumla karşı karşıya gelmek istemiyoruz. Stadın tribünlerinin 1 metre daha aşağıya inmesi için çalışmalara başlanıldı. Gençlik ve Spor Müdürleriyle diyalogdayız. Elazığ maçına kadar önce protokolün karşısındaki tribün korkulukları 1 metre indirilecek. Sökülecek olan 1 metrelik korkulukları tribünlerin en üst kısmında tehlike saçan bölümlere monte edilecek. Bu konuda destek olan herkese teşekkür ederiz. Taraftarımız daha rahat bir maç izleyecek. Bu çalışmayla stada daha çok taraftarımızın geleceğine inanıyoruz” dedi. 

“KADIN TRİBÜNÜ BİZLERDE DESTEKLİYORUZ”

Akbaş: “Kadınlarımızın maçlara gelmesiyle beraber kadın tribünü oluşturma adına Sporda Sonsöz Bizde ekibinin yayında dile getirdiği Kadın tribününü bizlerde destekliyoruz. Maça gelen tüm taraftarlarımıza ve tribüne renk katan kadın taraftarlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Stat kapılarının tümünün açılması konusunda sorunlara duyarlı İl Emniyet Müdürümüz Köroğlu Kıraç ile görüşme halindeyiz. Hem Batman’ın tanıtımı adına gerçekleri bir kez daha söyleyen hem de kulübümüze övgüler yağdıran A Spor Yorumcusu Emre Tilev’e de teşekkür ederiz. Onu bu yıl bizlerde Batman’da görmek isteriz. Batman sporunda güzel şeyler olmaya devam edecek. Bu birlik ve beraberliğimizle Sporda Batman’ı hak etiği yere getireceğimize inanıyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?