GÜNDEM

STK’LAR “AK PARTİ’Yİ UYARIYORUZ”

Demokrasi Platformu, İç Güvenlik Paketi olarak bilinen ve polisin yetkililerini arttırdığı için tartışmalara neden olan Yasa Tasarısına tepki amacıyla basın açıklaması düzenledi.

STK’LAR “AK PARTİ’Yİ UYARIYORUZ”
25-02-2015 17:57
Google News

HDP, DBP, SES, Genel İş ve Eğitim Sen yetkilileri ile platforma üye dernek ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri akşam saatlerinde Atatürk Parkı’nda bir araya geldi.

OHAL, OLAĞANLAŞTIRILMAK İSTENİYOR

İç Güvenlik Paketi’ne tepki gösteren Genel İş Şube Başkanı Murat Akın “Tasarının görüşmelerine emekçilerin ve demokrasi güçlerinin yoğun tepkisine rağmen Meclis Genel Kurul’unda başlanmıştır. Görüşmelerin daha ilk saatlerinde AKP vekillerinin muhalefet vekillerine bardaklı, tekme, tokatlı saldırısı, yasa ile neyi amaçladıklarını kanıtlamıştır. Yalanları bir yana bırakıp tasarının özüne ilişkin gerçeklere dönecek olursak tasarı ile fiilen devam eden OHAL ve sıkıyönetim uygulamaları olağanlaştırılmak ve süreklileştirilmek istenmektedir. AKP Hükümetini uyarıyoruz, bu saldırıların nereye doğru evrileceği kestirilemez ve her an kontrolden çıkmaya müsaittirler” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete