YAŞAM

STK’lar, teyakkuzda

Batman Umut Kervanı, Avrupa Yetim Eli, Yetimler Vakfı ve İHO EBRAR, depremzedeler için elde edilen giyim yardımlarını başlattı.

STK’lar, teyakkuzda
13-02-2023 16:22
13-02-2023 16:24
BATMAN
Google News

Yardım çalışmalarında yer alan Ayfer Yazgan “Yardımseverlerin Umut Kervan’ına yapmış olduğu bağışlarla düzenleme yapıyoruz. Burada ihtiyaç sahipleri istediklerini gelip alabilir” dedi.

“DEPREMZEDE AİLELERİMİZ İÇİN GAYRET EDİYORUZ”

Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Batman Umut Kervanı Temsilcisi İsmet Ökmen “Umut Kervanı olarak depremin yaşandığı ilk andan beri kadını, erkeği ve çocuğuyla beraber teyakkuzdayız.

Depremin ilk saatlerinde dışarda olanlara çorba dağıtımı yapıyoruz. Umut Kervanı, Avrupa Yetim Eli, Yetimler Vakfı ve İHO EBRAR olarak bir koordinasyon merkezimiz var. Koordinasyon merkezi olarak bölgelerde ihtiyacı olan, neye ihtiyacı varsa onlara acil olarak göndermekteyiz” dedi.

“BURAYA GELME NEDENİM ENKAZ ALTINDAKİ KARDEŞLERİMİZE YARDIM ETMEK”

Annesi ile beraber yardım çalışmalarına katılan Eslem Rana İlçin “Buraya gelme nedenim enkaz altındaki kardeşlerimize yardım etmek. Depremzede kardeşlerimize yardım etmek için burada bir mağaza açıldı. Buraya gelip kıyafet, oyuncak, ayakkabı gibiihtiyacı olan şeyleri alıyorlar” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
3 Nisan 2024 e-gazete