GÜNDEM

STK’LARDAN MUHARREM USTA VE TURKVEN’E TEPKİ!

STK’LARDAN MUHARREM USTA VE TURKVEN’E TEPKİ!

STK’LARDAN MUHARREM USTA VE TURKVEN’E TEPKİ!
08-01-2015 18:49
Google News

 “İlimiz terör şehri değildir, elinizi Batman’ın üzerinden çekin…”

Medical Park Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta ve Turkven Fonunun Medical Park Batman Hastanesinin Şirketi olan Sentez Sağlık Hizmetleri Şirketini “Batman terör şehri olabilir” düşüncesiyle İstanbul’a kaçırmak istedikleri iddiası üzerine Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı A. Kadir Demir ve Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Talat Kara, basın açıklaması yaptı.

İddialara yönelik açıklama yapan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A.Kadir Demir ile Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Talat Kara, bu kararı Batman’a yapılmış haksızlık olarak değerlendirdi.

BURAYI TERÖR ŞEHRİ SANANLARI KINIYORUZ

Demir ve Kara, konuyla ilgili olarak “18 yıldır ilimizde hizmet veren ve Batman’ın ilk özel hastanesi olma özelliğini taşıyan Medical Park Batman Hastanesi şirket merkezinin İstanbul’a nakledilmesi konusunda Medical Park Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta ve Turkven Fonunun girişimlerde bulunmasını doğru bulmuyoruz. Sentez Sağlık Hizmetleri A.Ş. Batman’ındır ve Batman’da kalmasını arzuluyoruz. Batman’ı tanımadığı için burasını terör şehri olarak zannedenleri bu düşüncelerinden dolayı kınıyor ve bu çabalarından vazgeçmelerini istiyoruz” dedi.

SENTEZ SAĞLIK HİZMETLERİ, İDDİALARI DOĞRULARI

Sentez Sağlık Hizmetleri Şirketi yöneticileri ise iddiayı doğrulayarak Muharrem Usta ve Turkven’in avukatları aracılığıyla bu tür bir çalışma içinde olduğunu, şirketin Batman’dan gitmesi halinde gelecekte Batman Hastanesini de başka bir yere taşıyabileceklerini belirttiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?