GÜNDEM

STK’LARDAN UYUŞTURUCUYLA ORTAK MÜCADELE

STK’LARDAN UYUŞTURUCUYLA ORTAK MÜCADELE

STK’LARDAN UYUŞTURUCUYLA ORTAK MÜCADELE
05-09-2014 22:17
Google News

Madde Bağımlılığı ile Mücadele Alt Komisyonu üyeleri ve Halk Sağlığı - Ruh Sağlığı Şube Müdürü Yahya Yetiz, MÜSİAD’ı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında konuşan Şube Müdürü Yahya Yetiz, madde bağımlılığıyla mücadeleye destek kapsamında MÜSİAD’ı ziyaret ettiklerini belirterek “Madde bağımlılığının küçük yaşlara kadar inmesi bizi tedirgin ediyor. Bu sebeple bireyleri bilinçlendirmek adına okulları, iş yerlerini, tekstil atölyelerini ziyaret ederek, uyuşturucuyla mücadele etmenin yollarını anlatacağız. Bütün bunları yaparken sivil toplum kuruluşlarımızın desteğine ihtiyacımız var” dedi.

ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ SUNACAĞIZ

MÜSİAD Şube Başkanı Suad Özdemir de konuyla ilgili olarak “İlimizde daha önce görmediğimiz manzaralarla karşılaşıyoruz, küçük yaştaki çocuklar hiç endişe etmeden uyuşturucu madde kullanıyorlar. Mücadele için ciddi adımlar atılmalı, madde bağımlılığının kötü olduğuna dikkat çekmek adına sanatçılar ve Sporcuları ilimize davet edip gençlerimizin bilinçlendirilmesi sağlanabilir. MÜSİAD olarak elimizden gelen her türlü desteği sunacağız, üyelerimize ait iş yerlerinde çalışanları bilinçlendirmek adına gereken hazırlıkları başlatacağız” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
10 Mayıs 2024 e-gazete