SPOR

SÜKUTU HAYAL!...

SÜKUTU HAYAL!...

SÜKUTU HAYAL!...
14-12-2014 19:43
Google News

Kızılcabölükspor : 2- Petrolspor : 0

Sezon başından bu yana oynadıkları futbol ile taraftarlarını kahreden Petrolsporlu futbolcular, Denizli deplasmanında da hiçbir varlık gösteremeden sahadan 2-0 mağlup ayrılarak, taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattılar.

HAKEMLER : Mehmet Güngör*** Mustafa Aldemir*** Mustafa Kınık***

KIZILCABOLUKSPOR : Asil Kaan Güler*** Semih Ceylan*** Özkan Taştemur*** Ahmet Aydın*** Çağlayan İrece* (Dk.20 Sedat**) Kerim Bölük*** Burak Yılmaz*** Mustafa Tahran*** Burak Gökbel** (Dk. 63 Güney Gürbüz) Emre Fırtına*** Hüseyin Çelik****

PETROLSPOR : Bekir Öztürk? Hüseyin Rüzgar? Can Morgül? Sebahattin Usta? (Dk. 74 Cihan İlkme?) Emin Yalın? Onur Şirin? Tolga Yıldız? Gökhan Karaali? (Dk. 83 Tuncay Kılıç?) Muhammed Kalkan? Zafer Cansız? Cenk Cengiz? (Dk.50 Akif Sevinç?)

GOL : Dk. 45 ve 77 Hüseyin Çelik…

KIRMIZI KART : Dk. 71 Akif Sevinç…

Ligde istenilen sonuçları alamayan Petrolspor, Denizli deplasmanında Kızılcabölükspor’a 2-0 mağlup oldu. Kendi sahalarında rahat oynayamadıklarını yönünde söylentilerine rağmen Petrolsporlu futbolcular deplasmanda da hiçbir varlık gösteremeden rakibine 2-0 mağlup oldu.

Büyük umutlarla Denizli deplasmanına giden kırmızı-beyazlılar,  rakibi karşısında hiçbir varlık gösteremediler. İlk yarısı orta alan mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada 45. dakikada Kızılcabölükspor’lu Hüseyin’in düzgün vuruşu filelerle buluşunca Petrolspor ilk yarıyı 1-0 mağlup kapattı.

PAMUKKALE TV MAÇI CANLI YAYINLADI

Birçok Batmanlı Denizlide oynanan karşılaşmayı Pamukkale TV’den canlı olarak izledi. Rakibi karşısında vasat bir futbol sergileyen Petrolspor’un 90 dakika boyunca etkili bir atağı olmadı. 50. dakikada oyuna giren Akif Sevinç rakibine sert girince orta hakem tarafından direk kırmızı kart ile oyun dışı bırakıldı. Kalan dakikalarda Petrolspor sahada 10 kişi mücadele ederken, 77. dakikada kalesinde 1 gol daha gördü. Petrolspor, Denizli deplasmanında rakibi karşısında çok vasat bir futbol oynayarak sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Petrolspor bu hafta sonu kendi sahasında Akçaebatspor ile karşılaşacak. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete