SİYASET

SÜMEYYE ERDOĞAN “KÜRTLER VE TÜRKLER AYNI GÖVDENİN DALLARIDIR”

Genel Başkan Yardımcısı olduğu Kadın ve Demokrasi Derneği'nin (KADEM) Batman’daki açılışına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, gündeme ilişkin değerlendirmeler yaptı.

SÜMEYYE ERDOĞAN “KÜRTLER VE TÜRKLER AYNI GÖVDENİN DALLARIDIR”
28-06-2016 21:08
Google News

Derneğin açılışını Genel Başkanı Yrd. Doç. Dr. Sare Aydın Yılmaz ile birlikte yapan Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Batman’ın zenginliklerini kendi bünyelerine dâhil etmek ve KADEM'i güçlendirmek için Batman’da bulunduğunu söyledi. KADEM’in 13. temsilciliğini Batman’da açtıklarını belirten Genel Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar “Son zamanlarda ülkemizin en çok ihtiyacı olan kardeşlik harcının Batman’da da karılacağını çok iyi biliyoruz. Gücünü, dayandığı manevi dinamiklerden alan Batman, bize kardeşliğin en güzel meyvelerini verecektir. Buna gönülden inanarak buraya geldik” dedi.

KÜRTLER VE TÜRKLER AYNI GÖVDENİN DALLARIDIR”

Kürtler ve Türker’in aynı gövdenin dalları olduğunu belirten Bayraktar “Bizim ayrımız gayrımız yoktur. Kürtler ve Türkler aynı gövdenin dallarıdır. Aynı mezarda yan yana uyur bizim atalarımız. Ayrılığa ve düşmanlığa hiç vaktimiz yok. Terör örgütünün ekmeye çalıştığı nifak tohumları bizim kardeşlik coğrafyamızda asla yeşeremez. İnşallah KADEM bu kardeşlik duygusunu tüm kalplere yerleştirmek için tüm gayreti ile çalışacak. Batman’ın dirayetli ve güçlü kadınların bize bu çatı altında bu amaçlar uğruna bize omuz vermesini bekliyoruz” dedi. Müftü Turgut Erhan’ın okuduğu duanın ardından Vali Ahmet Deniz ve Eşi Olcay Deniz, Emniyet Müdürü Necati Denizci ve AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen tarafından KADEM’in açılış kurdelesi kesildi. (İHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete