SİYASET

Suna Kepoğlu, hemşerileriyle Batman’da görüştü

Diyarbakır AK Parti Milletvekili Suna Kepoğlu Ataman, Batman’da yaşayam Silvanlı hemşerileri ile iftar sofrasında bir araya gelerek Batman Belediye Başkan Adayı Adil Sebati Ceylan’a destek istedi.

Suna Kepoğlu, hemşerileriyle Batman’da görüştü
27-03-2024 16:18
27-03-2024 16:20
BATMAN
Google News

Kristal Park’ta düzenlenen iftar programında konuşan Ataman “Batman’da yaşayan siz aile dostlarımız, akrabalarımız ve hemşerilerimin Adil Sebati Ceylan'a desteklerini bekliyorum” dedi.

BATMAN’DA DEĞİŞİM DÖNÜŞÜM YAŞANIYOR

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ise "Silvanlı vatandaşlarımızın böyle bir organizasyonda bir araya gelmesi bizi mutlu etti. Tabi Batman Silvan'dır, Batman Bismil'dir. Sizler geçmişte Batman bir köy ve ilçe iken buralara gelerek Batman'ı bir şehir haline getirdiniz. Batman'ın kötü günlerinde de iyi günlerinde de yaşadınız ama Batman sizlerle güzelleşti. Batman'da son dönemlerde değişim yaşıyor. Batman kabuk değiştirerek hızla yol alıyor. Buraya gelen her insan da şehrimizin dinamizinden ve gelişiminden etkileniyor.  Batman tarihinde Organize Sanayi Bölgesi yatırımını  kısa sürede yatırım programına aldık ve hızlı bir şekilde de inşaatına başlıyoruz. Batman'a değer katacak bu yatırımla en az 20 bin kişiye istihdam olanağı sağlayacağız" dedi. (Yasin Emrak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete