SPOR

SÜPER LİG’İ GARANTİLEDİK…

“Bu başarı, Batman’a çok yakıştı”

SÜPER LİG’İ GARANTİLEDİK…
03-04-2018 20:20
Google News

Erkekler Hentbol 1. Liginde mücadele eden Batman Belediyesi Erkek Hentbol Takımımız, oynanan 20. hafta maçları sonunda Süper Lig'e çıkmayı garantiledi.

BATMAN SPOR TARİHİNDE BİR İLK

Kırşehir temsilcisi Ahi Evran Üniversitesi'nin Yozgat Bozok Spor Kulübü’ne yenilmesinin ardından Batman Belediyesi Erkek Hentbol Takımımız, ligin bitimine beş hafta kala Süper Lig'e çıkma başarısı göstererek, Batman spor tarihinin en büyük başarısına imza attı. Sezona şampiyonluk parolası ile start veren Batman Belediyesi Erkek Hentbol takımımız ligde oynadığı maçlarda galibiyet serisi yakalama başarısı göstererek, Batman’ı gelecek sezon Süper Lig'de temsil etmeye hak kazandı.

“BU BAŞARI, 10 AYLIK EMEĞİMİZİN KARŞILIĞI”

Takım Antrenörü Secaettin Aydoğ “10 aylık emeğimizin karşılığını bu hafta sonu çok şükür almış durumdayız. Şu anda matematiksel olarak süper ligi garantiledik. Bu başarı, güzel Batman’a çok yakıştı. Belediye Başkanımız Ertuğ Şevket Aksoy, Başkan Yardımcımız Murat Şahin başta olmak üzere, bizi destekleyen ve emek veren herkese bu başarı çok yakıştı. Batman spor tarihinde bir ilk olması bizi mutlu etti. İnşallah süper lig’de de başarılı yıllar geçirir ve kalıcı bir takım olur, Avrupa Kupasına, şampiyonluğa oynayacak bir takım olur. Tabi hiç gevşemeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu başarıyı şampiyonluk kupası ile taçlandırmak istiyoruz. Antrenmanlarımız sıkı şekilde devam ediyor. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
4 Mayıs 2024 e-gazete