EKONOMİ

SUWEN’DEN YENİ SEZON EV GİYİM KOLEKSİYONU

Ürün fonksiyonları ve modern tasarımlarıyla iç giyimden ev giyimine, çoraptan korseye, plaj koleksiyonlarından lohusa gruplarına kadar çeşitlilik sunan SUWEN, yeni sezon pijama takımları, gecelikleri ve sabahlıkları ile ev giyiminde her moda uygun tarzlar arayanları mutlu ediyor.

SUWEN’DEN YENİ SEZON EV GİYİM KOLEKSİYONU
19-11-2021 07:32
19-11-2021 10:33
İSTANBUL
Google News

Kalitesi ve tasarım anlayışı ile her beden ve her yaştaki kadına, ev giyiminde rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan SUWEN, yeni sezon ev giyim koleksiyonundaki, modern, cesur, zamansız desenleri ve renkleri, kimi zaman klasik, kimi zaman eğlenceli modelleri ile yine ön plana çıkıyor.

SUWEN’in yeni sezon ev giyim koleksiyonu, yumuşak dokuları, terletmeyen kumaşları, geniş beden çeşitliliğini de kapsayan parçaları ile ev giyiminde tarzınıza yön veriyor. Kaktüs, tavşan, dondurma, kalp desenli eğlenceli tasarımlarının yanı sıra pop art, leopar ve modern çiçek baskılı desenleriyle de ilgi çeken SUWEN’in yeni sezon ev giyim koleksiyonunda, klasiklerden vaz geçmeyenler için de çizgili, puantiyeli ve saten gibi birçok seçenek de yer alıyor. Her kadının, moduna ve ihtiyacına uygun, tasarım alternatifleri sunan ve bir o kadar da tarz sahibi ev giyim parçalarını bulacağınız yeni SUWEN koleksiyonundaki pijama ve gecelikler, pamuklu ve cilt dostu kumaşlarıyla ilgi uyandırıyor.

Her daim şık ve rahat, kaliteli tercihler yapmaya değer veren kadınların tarzına göre tasarımlara hayat veren SUWEN’in yeni sezon ev giyim koleksiyonuna, tüm SUWEN mağazalarından ve https://www.suwen.com.tr/ adresli online alışveriş sitesinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete