GÜNDEM

SYS PROJESİ, HAYATA GEÇİRDİ

Dicle Elektrik, 2013 yılında yapılan özelleştirme sonrasında geçen 4 yılda, Güneydoğu’da dağıtım hizmeti verdiği 6 ilde 1 milyar 200 milyon liralık yeni yatırım yaptı.

SYS PROJESİ, HAYATA GEÇİRDİ
07-09-2017 21:02
Google News

2017 yılının ilk yarısında alınan izinle faaliyetlerine başlayan Dicle Elektrik Ar-Ge Merkezinde, kronikleşen kayıt dışı elektrik kullanımını önlerken, daha kaliteli ve kesintisiz elektrik enerjisi sağlayacak projeler üzerinde çalışmalar yürütülüyor. Söz konusu merkezde ilk etapta 1,5 milyon lira bütçeli Atlas Projesi, 40 milyon lira bütçeli Yatay Sayaç Projesi, 16,5 milyon lira bütçeli Dijital Dönüşüm Projesi ve 7 milyon lira bütçeli Saha Yönetim Sistemi (SYS) Projesi hayata geçirildi.

TÜKETİCİLER, TEKNOLOJİDEN FAYDALANACAK

Bu projeler, bölgeye özgün teknik, kültürel, sosyal ve coğrafi kriterlere uygun şebeke analiz, tasarım ve yönetimi, akıllı ölçüm sistemleri analiz, tasarım ve yönetimi, kesinti analiz, tasarım, yönetimi, iş gücü yönetimi, enerji talep ve tüketim analizi, yönetimi, varlık yönetimi, yatırım analiz, tasarım ve yönetimi ve entegrasyonu içeriyor. Projeler tamamlandığında; arıza kaynaklı kesintilere hızlı müdahale ve kayıt dışı kullanımı önlemekten, kesinti süresini kısaltmaya birçok yeni teknolojiden tüketiciler yararlanacak. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete