GÜNDEM

T.C. BATMAN İCRA DAİRESİ

T.C. BATMAN İCRA DAİRESİ

T.C. BATMAN İCRA DAİRESİ
05-12-2018 19:36
Google News

T.C. BATMAN İCRA DAİRESİ
2018/3080 TLMT. TAŞINIRIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup: Birinci artırmanın aşağıda belirtilen gün, saat ve yerde yapılacağı ve o gün kıymetlerinin %50'sine istekli bulunmadığı taktirde, yine aşağıda belirtilen gün, saat ve aynı yerde 2. artırmanın yapılarak satılacağı; şu kadar ki, artırma bedelinin malın tahmin edilen değerinin %50'sini bulmasının ve satış isteyenin alacağına rüçhanı olan alacakların toplamından fazla olmasının ve bundan başka paraya çevirme ve payların paylaştırma giderlerini geçmesinin şart olduğu; birinci artırmadan on gün önce başlamak üzere artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebileceği, birinci artırmada istekli bulunmadığı takdirde elektronik ortamda birinci artırmadansonraki beşinci günden başlamak üzere ikinci artırma gününden önceki gün sonuna kadar elektronik ortamda teklif verilebileceği, mahcuzun satış bedeli üzerinden aşağıda belirtilen oranda KDV.'nin alıcıya ait olacağı ve satış şartnamesinin icra dosyasından görülebileceği;
Araç satış saatinden önce Batman Adliyesi Ön Nizamiye Girişinde hazır edilecek olup ihale katılımcılarının aracı burada görüp inceleyebileceği, Gideri verildiği takdirde şartnamenin bir örneğinin isteyene gönderilebileceği; fazla bilgi almak isteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarasıyla dairemize başvurmaları ilan olunur.
1.İhale Tarihi 10/01/2019 günü, saat 14:00 - 14:05 arası.
2.İhale Tarihi 28/01/2019 günü, saat 14:00 - 14:05 arası.
İhale Yeri Batman Adliyesi Satış Mezat Salonu Merkez/BATMAN

No Takdir Edilen Değeri TL. Adedi KDV Cinsi (Mahiyeti ve Önemli Nitelikleri)
1 140.000,00 1 %18 72EN312 Plakalı , 2016 Model , FORD Marka , Ranger XLT 4X4 Pickup Tipli , GFPPXXMJ2PGA59031 Şasi No'lu , Vites Tipi Otomatik , Rengi Siyah , Aracın kaporta ve camlarında herhangi bir hasar yok. Kaporta parçaları orjinal, hasarsız ve boyasız. Çelik jant ve kış lastikleri üzerinde. Geri kamerası ve arka çekici topuzu var. Araç çok temiz ve bakımlı. Ön tamponun önünde darbe muhafaza ekipmanı var. Anahtar ve ruhsat yok.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete