GÜNDEM

TADİLATTAKİ OKULLARI İNCELEDİ

Vali Ahmet Deniz, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı açılışı öncesi tadilatı devam eden okulları yeni eğitim yılında hizmet verecek okulları ve yapımı devam eden okul inşaatlarını gezdi.

TADİLATTAKİ OKULLARI İNCELEDİ
16-09-2018 19:17
Google News

Fernas Şirketler Grubu tarafından Petrol Mahallesinde yapılan yeni eğitim-öğretim yılında hizmet verecek 20 derslikli Fernas Ortaokulu'nda incelemelerde bulunan Vali Deniz, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Yavuz Selim Mahallesinde yapımı tamamlanan 24 derslikli Yavuz Selim İlkokulu, Hürriyet Mahallesinde yapımı tamamlanan 24 derslikli Merkez Kız İmam Hatip Lisesi ile 300 kişilik yurt binasında, tadilatı yapılan Vakıfbank İlkokulu,  TOBB Ortaokulu ve Cudi Mahallesinde inşaatı devam eden 24 derslikli ilkokul binasını gezen Vali Deniz, çalışmaları inceledi.

JANDARMA VE EMNİYETE, VALİ ZİYARETİ

Vali Ahmet Deniz, Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

 İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde tören mangası tarafından karşılanan Vali Deniz,  şeref defterini imzaladıktan sonra İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Bakçepınar ile bir süre sohbet ederek, yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra İl Emniyet Müdürlüğüne geçen Vali Deniz, Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan ve Müdür Yardımcılarıyla bir araya gelerek, sohbet etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete