SPOR

TAF Başkanından TPAO’ya övgü

TPAO Batman Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı Mustafa Demir, 21 Nisan’da Antalya da yapılacak olan dünya yürüyüş kupası lansmanına katıldı.

TAF Başkanından TPAO’ya övgü
13-01-2024 15:14
13-01-2024 15:15
Google News

As Başkan Mert Nasıroğlu ile birlikte toplantıya katılan Demir, milli takım kampında yer alan Petrolspor sporcu ve antrenörlerini de ziyaret etti. Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilecek olan büyükler kadın ve erkek 20 km, U–20 kadın ve erkek 10 km ilk kez 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’na dahil edilecek olan Maraton Karışık Bayrak Yürüyüşünün de duyurusu yapıldı.

 20 km branşı için ilk olimpiyat kotalarının bu yarışma ile verileceği ifade edildi.

25 TAKIM, OLİMPİYATLARDA BELİRLENECEK

Olimpiyatlara 25 takımın katılım göstereceği belirtildi. Maraton Karışık Bayrak Yürüyüş branşında yarışacak ilk 22 takım, Antalya’da yapılan şampiyona sonrası belirlenecek.

Taf Başkanı Fatih Çintimar “Bu sürece emek veren herkese teşekkür ediyorum. B Petrolspor’a özel bir teşekkür etmek istiyorum. Türk sporu ve amatör branşlar için çok önemli hizmetler yapıyorlar. Şu anda milli yürüyüş sporcularımızın önemli bir kısmını Batman yetiştirdi. Dünya Şampiyonu Mazlum Demir, Dünya Üçüncüsü Hayrettin Yıldız, Balkan Şampiyonu Emine Ceylan, Balkan Şampiyonu Şükran Ayazın yetiştiği kulüp TPAO Petrolspor, tebrik ve takdiri hak ediyor” dedi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete