SPOR

Takım Kaptanı, Sonsöz TV’de konuştu;

“Bu şehir düşmemeli”

Takım Kaptanı, Sonsöz TV’de konuştu;
27-04-2023 00:01
26-04-2023 16:58
Google News

Her hafta Pazartesi Günü Hakan Tufan ve Harun Katmaz’ın sunumu ile Batman Sonsöz TV’de canlı olarak yayınlanan Sporda Sonsöz Bizde Programında bu hafta 2. Lig Beyaz Grup Temsilcimiz Petrolspor’un kalan son 5 maçının kritiği yapıldı.

BATMAN’IN POTANSİYELİ VARKEN NEDEN 2. LİGDE KALALIM?

Yayına canlı telefon bağlantısı ile katılan Takım Kaptanı Cihan Şentürk “AK Parti Batman Milletvekili Adayı Ferhat Nasıroğlu’nun bizi ziyareti ve maddi manevi destek sözü moralimizi yükseltti. İlk yarıda destekler verildi ama şu zorlu süreçte bize bu desteği sağladıkları için FERNAS Grubu ile Nasıroğlu Ailesine teşekkür ediyoruz. Bu şehrin düşmemesi lazım, Petrolspor’un düşmemesi lazım. Geçen sene çok sıkıntılı süreçlerden geçtik. Hak etmeyen birçok takım süper liglerde iken, potansiyeli olan Batman’ın Petrolspor’u neden ikinci liglerde kalsın?” dedi.

HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYSUN

deplasmanda 2-1 galibiyetle sonuçlanan Düzcespor maçını değerlendiren Şentürk “Üstün bir mücadele verdik. İkinci yarı, hakemin sekiz dakika vermesi abartıydı. Kulübedeki arkadaşlarımızın hocalarımızın kalbi bizimleydi. Gol attığımızda hepsinin sevincini ve heyecanını gördük. Maçı kazanan sahada 11 sporcu değildi, tribünde oturan ve kulübede oturan arkadaşların dualarıydı. Kalbimiz bir olursa biz kazanırız. İnşallah Menemen maçında da bunu sahaya yansıtırız. Küçük hesaplar da yapmak lazım bu saatten sonra. Mesela hiç beklenmeyen Nazili Arnavutköy galibiyeti oldu. Ama bizim de Düzcespor’dan galibiyetimizi beklemeyen takımlar vardı. Biz de onlara sürpriz yaptık. Biz bu hafta sadece Amed-İnegöl maçında Amed sporun yenmesini bekleyip Menemen maçında biz yendikten sonra biraz daha rahatlayacağız.  Kalan 5 maçta kümede kalmak, bizim için şampiyonluk kadar büyük bir başarıdır. Batman’ı ve Batman Halkını çok seviyorum, kendi evim gibi oldu artık. Çalışıyorum, mücadelemi veriyorum. Bazen sahada yememem gereken golleri yedim. Belki Cihan’ın bu golü yememesi gerekirdi demişlerdir. İnşallah bu sezonu hata yapmadan ve gol yemeden bitiririz. Taraftarı, desteğe bekliyoruz. Dört haftalık süreçte herkes elini taşın altına koysun. İnşallah birlikte bu takımı bu sıkıntılı süreçten kurtarırız. Herkesi bu hafta Menemen maçına bekliyorum” dedi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete