GÜNDEM

TAKİPÇİLERİ SORDU, EŞ BAŞKAN YANITLADI

Sosyal paylaşım ortamlarını etkin kullanması ile bilinen Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir, facebook adresinde vatandaştan gelen soruları yanıtsız bırakmıyor.

TAKİPÇİLERİ SORDU, EŞ BAŞKAN YANITLADI
09-07-2015 21:18
Google News

Belediye tarafından Gültepe Mahallesi’ne kazandırılan Su Parkı’nın fotoğrafını facebook’ta paylaşan Eş Başkan Özdemir, takipçileri tarafından soru yağmuruna tutuldu.

HİZMETLER EŞİT YAPILIYOR

Bir okurundan gelen “Bütün oylar kenar mahallelerde çıksın, yatırımı sosyete semtlere yap” eleştirisine “Sosyete dediğin mahalleler kenar mahallerden daha fazla oy çıkıyor bilgine sunarım heval. Hizmetler eşit yapılıyor, oy veren vermeyen her yere belediye hizmet etmek zorundadır” diyerek yanıt verdi.

BİR DAHA YAPILMAYACAĞI ANLAMINA GELMEZ

Başka bir okurundan gelen “Sıkıyorsa Karşıyaka’ya yapın” sorusuna ise soruyla karşılık veren Eş Başkan Özdemir “Belediyeye mi yoksa mahalleliye mi güvenmiyorsun heval?” ifadelerini kullandı. Okurunun “Karşıyaka’ya daha önce böyle güzel şeyler yapılamadığından dolayı sitem ediyorum” sitemine karşılık Özdemir, kentteki parkların isimlerini tek tek yazarak “Daha önce yapılmadığı asla bir daha yapılmayacağı anlamına gelmez. İnşallah bundan daha güzeli yapılacak mahallenize. Karşıyaka ve Petrolkent’e Şerzan Kurt Parkı, Petrolkent’e Mehmet Sincar Parkı, Çay Mahallesine Ahmet Kaya Halk Evi, Yeşiltepe’ye Mele Evdıle Tımoqi Parkı, İpragaz’a Salih Özdemir Park'ı, Şafak’ta Kine Em Parkı, 3 mahalleye Edip Solmaz Parkı, Kültür Mahallesi’ne 8 Mart Kadın Parkı yaptık. Bunlar Batman’ın mahalleleri değil mi?” cevabını verdi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete