SPOR

TAKTİK EMNİYET MÜDÜRÜNDEN

Batman Petrolspor, taraftarı önünde konuk ettiği Bayrampaşasporu 80. Dakikada Emniyet Müdürü’nden aldığı taktik ve Ali Kemal’ın serbest vuruştan attığı golle 1-0 mağlup etti.

TAKTİK EMNİYET MÜDÜRÜNDEN
02-02-2020 18:38
Google News

 

Karşılaşmayı AK Parti Milletvekili Ziver Özdemir, Vali Hulusi Şahin, Emniyet Müdürü, Köroğlu Kıraç, Genel Meclis Başkanı ve Petrolspor Başkanı A. Vahap Akbaş, Batso Başkanı A.Kadir Demir ve çok sayıda futbolsever izledi.

OYUNA ÜSTÜNLÜK KURDU

Maça kontrollü başlayan Petrolspor, ilk dakikalardan itibaren oyunun kontrollünü eline aldı. Rakip Bayrampaşaspor oyunun başından itibaren 1 puan almak için oyunu soğutmaya çalıştı.

İlk devrede iki takım da yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremeyince devre 0-0 bitti.

DEVRE ARASINDA TAKTİKLER EMNİYET MÜDÜRÜNDEN

Devre arasında sahaya inen Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Teknik Direktör Ahmet Yavuz’a moral verdikten sonra, ilk devrede iyi oynayan Ali Kemal’ı çağırarak, “İlk yarıda çok iyi oynadın. Senin oyununu çok beğeniyorum ama galibiyet için bu oyun yetmez. İkinci devre biraz daha gayret et. Maçı alacağımıza inanıyorum” diyerek motive etti. Emniyet Müdürün’ün verdiği moralle ikinci yarıya başlayan Petrolspor, maç boyunca oyunun kontrollünü elinde bulundurmasına rağmen gol pozisyonlarına giremedi. Petrolspor aradığı golü 80. dakikada Ali Kemal’ın kullandığı serbest vuruşunda buldu. 1-0. Golden sonra ataklarını arttıran kırmızı-beyazlı ekipte maçın sonlarına doğru Furkan’ın yakın mesafeden şutu direkten auta çıktı. Maçın kalan dakikalarından başka gol olmazken karşılaşma Petrolspor’un 1-0 üstünlüğüyle bitti. Puanını 22’e çıkarıırken, hafta sonu deplasmanda Somaspor ile karşılaşacak. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete