SPOR

TANER ARI “İYİ OYUNUMUZU GÖSTEREREK İSTEDİĞİMİZİ ALACAĞIZ”

Petrolspor’un deneyimli takım kaptanı Taner Arı, Pazarspor maçı öncesi “Çok iyi bir takımız. Yeter ki istediklerimizi sahaya yansıtalım. İyi oyunumuzu göstererek istediğimizi alacağız” dedi.

TANER ARI “İYİ OYUNUMUZU GÖSTEREREK İSTEDİĞİMİZİ ALACAĞIZ”
29-09-2016 20:13
Google News

Petrolspor, ligin 5. haftasında deplasmanda Pazarspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak Rize’de kampa girecek. Pazarspor maçı öncesinde Kırmızı-Beyazlı takımın deneyimli takım kaptanı Taner Arı, gazetemize açıklamalarda bulundu.

“BU SENE DÜŞÜK BAŞLADIK AMA YÜKSELECEĞİZ”

Pazarspor maçının önemli bir karşılaşma olduğunu belirten Kaptan Taner Arı, “Pazarspor grubun iyi takımlarından tecrübeli bir kadroları var. Hocamız hafta içerisinde gerekli talimatları verdi. Pazarspor maçı bizim çıkış maçımız olacak. Kazanmamız gerektiğini takım arkadaşlarımızla konuşuyoruz. Oyun olarak beklenen seviyede değiliz. Biz kazandıkça takım olma yolununda mesafe  kat edeceğimizi düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

“ÇOK POZİSYON VERMİYORUZ AMA GELEN GOL OLUYOR”

Ligin ilk 4 maçında rakiplere çok fazla pozisyon vermediklerini söyleyen Deneyimli Kaptan Taner Arı “Ama gelen pozisyonlar gol oluyor. Kötü savunma ya da kötü kaleci olmak değil. Futbol şans oyunu. Defans açısından kötü olduğumuzu düşünmüyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete