GÜNDEM

Tanıtım afişinde gaf!

8 Mayıs’ta yapılacak olan Petrolspor’un şampiyonluk konseri için hazırlanan afişte hatalı ibareler vatandaşın ilgisini çekti.

Tanıtım afişinde gaf!
05-05-2022 16:25
05-05-2022 16:27
BATMAN
Google News

16 yıl sonra şampiyon olan ve 2. Lige yükselen Petrolspor için 8 Mayıs’ta fuar alanında Batman Valiliği ve Batman Belediyesi tarafından kutlama programı planlandı. Konser için hazırlanan afişte ise hatalı ibareler dikkat çekti. Üzerinde ‘Petrolsporumuzun şampiyonluğu ve Batman’ımızın kuruluşunu birlikte kutluyoruz’ ifadelerini yazılı olduğu afişe yorum yapan vatandaşlar “Batman’ın kuruluşu diye bir tabir yok. Batman’ın il oluşunun yıldönümü 16 Mayıs 1990 tarihidir” dedi.

BU GAFFI KİM YAPTI

8 Mayıs tarihinde yapılacak şampiyonluk kutlamalarına sanatçı Hande Yenerin katılacağını belirten vatandaşlar afişte yer alan Batman’ın kuruluşu kelimesine bir anlam veremediklerini belirterek vatandaşlar gazetemize ulaşarak, sayın vali Hulusi Şahin’in Petrolspor için büyük bir jest yaptığını ve bunun için sayın valiye minnettar olduklarını hatırlatarak, Yalnız Batman’ın kuruluş bir tarihi yok. Bu organizasyonu yapanlar veya afişi hazırlayanların daha dikkatli olmalarını ve bu hatanın düzeltilmesini istediler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete