GÜNDEM

TANRISEVEN, ALANYA KAYMAKAMI

TANRISEVEN, ALANYA KAYMAKAMI

TANRISEVEN, ALANYA KAYMAKAMI
04-09-2014 20:36
Google News

Hemşerimiz Yatağan Kaymakamı Dr. Hasan **** girl alanya Tanrıseven, son Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile Alanya Kaymakamlığı’na atandı.

Güneydoğu’nun birçok ilçesinde görev alanya **** konaklı yapan Tanrıseven, geçen yıl İçişleri Bakanlığı tarafından İngiltere’ye Avrupa Birliği konusunda araştırma yapmak üzere görevli olarak gönderilmişti. Geçmişi başarılarla dolu olan Kaymakam Tanrıseven, Tarım Bakanı Mehdi Eker, İçişleri Bakanı Efkan Ala ve İçişleri Bakan Yardımcısı Osman Güneş tarafından takdirname ile ödüllendirilmiş ve Başbakanlık İnsan Hakları Kurumu da Tanrıseven’e Diyarbakır’da yaptığı çalışmalar nedeniyle “İnsan Hakları Ödülü” vermişti.

TANRISEVEN’DEN BATMANLILARA TEŞEKKÜR

Telefonla görüştüğümüz alanya **** Kaymakam Tanrıseven, kendisine layık görülen Alanya Kaymakamlığını en iyi şekilde yapma gayreti içinde olacağını belirterek “Alanya, Türkiye turizminin gözbebeği. Çalışma arkadaşlarımla birlikte Alanya’yı daha iyi noktaya taşımaya gayret sarf edeceğiz. Telefon eden, mesaj atan, sosyal medyada paylaşım yapan bütün Batmanlı hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
3 Nisan 2024 e-gazete