SPOR

TANRISEVEN’DEN PETROLSPOR’A ÖZEL İLGİ

Batmanlı Hemşerimiz Tire Kaymakamı Hasan Tanrıseven, İzmir Tire Deplasmanında Batman Petrolspor’a özel ilgi gösterdi.

TANRISEVEN’DEN PETROLSPOR’A ÖZEL İLGİ
29-04-2019 18:29
Google News

“BATMAN-TİRE KARDEŞ TAKIMLAR”
Batman Petrolspor sahaya girerken, Kardeş Takım, Güneydoğu’nun Parlayan Yıldızı Batman’ın Takımı şeklinde anons edildi. Tire 1922 Spor, evinde karşılaştığı Batman Petrolspor’u 6–2 yendi. Dostluk görüntülerinin yaşandığı maçta, olumsuz tezahürat ya da oyun içinde sertlik yaşanmadı. 
TANRISEVEN’DEN PETROLSPOR’A ÇİÇEK
Maçtan önce Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, hakemlere ve her iki takım kaptanına çiçek verdi. Petrolspor’lu Futbolcularla tek tek el sıkışan Kaymakam Tanrıseven, takıma başarı dileğinde bulundu. Batmanlı hemşerimiz Kaymakam Hasan Tanrıseven, maç sonunda da soyunma odasına giderek Petrolspor’lu Futbolculara, “Yolunuz açık olsun. Gelecek sezonda da başarılar diliyorum” dedi. Önümüzdeki hafta Yomra Spor deplasmanına gidecek olan Tire 1922 Spor, ligin bitimiyle birlikte Play-Off müsabakalarında mücadele edecek.
GALİBİYETİ TANRISEVEN’E ARMAĞAN ETTİLER
Kaymakam Tanrıseven, maçtan sonra Tire 1922 Spor’un soyunma odasına giderek sporcuları tebrik etti. Petrolsporlu futbolcular da Tire Kaymakamı Hasan Tanrıseven’e, kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve destek için teşekkür etti

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete