GÜNDEM

TANRISEVEN GÖREVE BAŞLADI

TANRISEVEN GÖREVE BAŞLADI

TANRISEVEN GÖREVE BAŞLADI
09-09-2014 19:04
Google News

Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir ve Alanya Belediye Başkanı Âdem Murat Yücel, Antalya’nın Alanya İlçesi Kaymakamlığı görevine atanan hemşerimiz Dr. Hasan Tanrıseven'e tam destek verdi.

"TANRISEVEN'İN MÜTHİŞ ÇALIŞMALARI VAR"

Alanya Kaymakamı iken Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile İzmir Vali Yardımcılığına atanan Erhan Özdemir, Dr. Hasan Tanrıseven'den övgü ile söz etti. Özdemir, Alanya Kaymakamlığı'na atanan Muğla Yatağan İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'in başarılı bir kaymakam olduğunu belirterek “Kaymakam Bey'in akademik kariyeri ve müthiş çalışmaları var. Daha önce yapmış olduğu görevlerde çok başarılı projelere imza attığını biliyorum. Eminim Alanya'ya da çok güzel katkıları ve değerli projeleri olacaktır” dedi.

ALANYASPOR TARAFTARI SEVİNÇLİ

PTT 1. Ligde yer alan Alanyaspor taraftarı, twitter'dan yayınladığı mesaj ile Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven'i tebrik ederek, yeni görevinde başarı diledi. Sosyal medyada "Alanya ve Alanyaspor'a bir güneş doğuyor" şeklinde yorumlar yapılırken, taraftarlar Kaymakam Tanrıseven'den takımlarına süper lig yolunda destek istedi. Alanyaspor taraftarının çağrısını karşılıksız bırakmayan Alanya'nın yeni Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven "3. lig Ekibi Batman Petrolspor'un altyapısında lisanslı sporcu olarak futbol oynadım. Profesyonel ekip Diyarbakırspor'u yönettim. Yeni görev yerim Alanya'da, spora ve gençlere her türlü desteği vereceğiz. Bundan sonra yüreğimiz Albimo Alanyaspor için atacak" ifadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete