SİYASET

TANRISEVEN, KÖYLERDE YENİ ANAYASAYI ANLATTI

AK Parti Batman Milletvekili Aday Adayı ve önceki Baro Başkanı Av. Yusuf Tanrıseven, köyleri ziyaret ederek, çözüm süreci ve yeni anayasa hakkında bilgilendirme yapıyor.

TANRISEVEN, KÖYLERDE YENİ ANAYASAYI ANLATTI
18-03-2015 22:14
Google News

Kuyubaşı Köyünü ziyaret eden Tanrıseven “Önümüzdeki meclis, tarihe geçecek bir meclis olacak. Çünkü bu meclis çözüm sürecini nihayete erdirecek ve yeni anayasayı yapacak olan meclistir. Bu nedenle yeni meclisi önemli görevler bekliyor. Cumhuriyetle yaşıt olan Kürt sorunu, AK Parti döneminde sona ermiştir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyib Erdoğan, sadece elini değil, gövdesini taşın altına koyarak bu sorunu bitirmiştir. Bugün artık ülkemizde bir Kürt sorunundan değil, Kürtlerin, Türklerin, Arapların ve toplumun tüm kesimlerinin ihtiyacını duyduğu eksiksiz bir demokrasinin uygulanmasının önündeki sorunlardan ve şiddetin ülke gündeminden çıkarılması için atılacak adımlardan söz edilebilir” dedi.

Mevcut Anayasa’ya artık tutunamayacağını açıklayan Tanrıseven “Her ne kadar pek çok kez değişikliğe uğramışsa da darbe ürünü olan bir anayasayla ülkemiz yönetilmektedir. Bu anayasa artık yama tutmaz hale gelmiştir” ifadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete