GÜNDEM

TANTUNİ VE GÖZLEME LEZZETİ BİR ARADA

Meydan Mahallesi Çok Katlı Otopark altında faaliyete giren Lezzet Tantuni ve Gözleme Salonu, müşterilerine lezzetli ikramlarda bulunuyor

TANTUNİ VE GÖZLEME LEZZETİ BİR ARADA
26-01-2016 20:01
Google News

Farklı sektörlerde de adından sıkça bahsedilen İşletme Sahibi Nurettin Taş, Batmanlılara en iyi hizmeti vermek için çalışacaklarını belirtti. Damak lezzetini önem veren herkesi buraya beklediklerini söyleyen Taş “Mekânımızı yeni açtık. Sadece tantuni değil, gözlemede bulabilirsiniz. Geniş ve temiz bir ortamda gözlemenizi ve tantuninizi yiyebilirsiniz. Tantuni etimiz günlük ve tazedir” dedi.

GÖZLEME EKMEĞİNDE TANTUNİ

Batman’da bir ilki denediklerini söyleyen İşletme Sahibi Taş “Mekânımızı açtığımız zaman hem gözleme hem de tantuniyi bir arada sunmayı denedik. Batman halkı bu lezzeti sevdi. Tantuniyi, gözleme ekmeğinde, lavaş ekmeğinde ve somun ekmeğinde olmak üzere üç farklı şekilde sunuyoruz müşterilerimize. Bu lezzetti tatmak için tüm batman halkını mekânımıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

EV VE İŞ YERLERİNE SERVİS YAPILIR

Müşterilerine hem gözleme hem de tantuniyi bir arada sunduklarını belirten Taş “Dileyen tantuni yer, dileyen ise gözleme yer. Gözleme çeşitlerimiz sade, kıymalı ve patateslidir. Müşterilerimiz 0545 276 00 09 numaralı hattan bizlere ulaşıp bu lezzeti ayaklarına götürüyoruz” dedi. (Umut Ayaz)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete