TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Tanyeli’nin son durumu

Pankreas kanseri tedavisi gören Tanyeli sağlık durumu hakkında sevenlerine bilgi verdi. Tanyeli "2-3 gün zordu. Bugün toparlandım. Saçlarımı Rapunzel gibi uzattım. Size saygısızlık olmasın diye uygulama kullanıyorum." dedi.

Tanyeli’nin son durumu
16-07-2023 17:54
16-07-2023 17:55
Google News

Bir süre önce pankreas kanserine yakalandığı ortaya çıkan Tanyeli, sosyal medya hesabından hasta yatağından çektiği videoyu paylaşarak sağlık durumu hakkında sevenlerini bilgilendirdi. Tanyeli, "2-3 gün zordu. Bugün toparlandım. Saçlarımı Rapunzel gibi uzattım. Size saygısızlık olmasın diye uygulama kullanıyorum." dedi.

SAĞLIK DURUMU HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Seneler önce Türkiye'den Avustralya'ya taşınan oryantal Tanyeli, pankreas kanserine yakalandı. Kısa süre içinde tedavisi başlanan Tanyeli, özel bir hastaneye yatırıldı. Hasta yatağından video paylaşan Tanyeli, sağlık durumunu anlattı.

"KAFAMI KALDIRAMADIM ÇOK ZORDU"

Instagram hesabından hasta yatağından çektiği videoyu paylaşarak sevenlerine seslenen 52 yaşındaki Tanyeli, "İki gün önce çıkacaktım ama sevgili hocam iyi beslenemediğimi söyledi. Bugün son serumumu alıyorum. 2-3 gün zordu. Bugün toparlandım. Saçlarımı Rapunzel gibi uzattım. Size saygısızlık olmasın diye uygulama kullanıyorum. Saçlar önemli değil önemli olan sağlık... İki gündür size dönemedim, kafamı kaldıramadım çok zordu" dedi. (Haber Merkezi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
8 Mayıs 2024 e-gazete