SPOR

TARAFTAR MAÇI DEĞERLENDİRDİ

Batman Petrolspor Taraftarı, Yalovaspor karşısında iyi oyun sergilenemediğini ancak 1–0 galibiyetle biten maçtan alınan 3 puanın önemli olduğunu belirtti.

TARAFTAR MAÇI DEĞERLENDİRDİ
30-10-2020 16:20
Google News

 

Yalovaspor karşısında alınan 3 puanla teselli olduklarını belirten Petrolspor Taraftarları “2 haftadır alınan mağlubiyetin ardından Yalovaspor karşısında alınan galibiyet takım için moral oldu. Takım 2. Yarı skoru koruma adına sahasına çekildi. Bazı futbolcularımızı sahada tanıyamadık. Teknik ekibimiz yerinde müdahalede bulunamadı. İnşallah Yalovaspor maçında ki hataları bir kez daha tekrarlamayız. Oyun kötü olsa da sonuç tesellimiz oldu” dedi.

GALİBİYETİ ARMAĞAN ETTİLER
Petrolspor Basın Sözcüsü Orhan Güzel “Aldığımız galibiyetten ötürü mutluyuz maç esnasında birçok gol pozisyonuna girdik değerlendirebilsek daha farklı bir sonuçla maçı noktalayabilirdik. Her şeye rağmen alınan 3 puandan memnunuz. Aldığımız bu galibiyet bugün burada kaldı, önümüzde kritik Cizrespor maçı var. Bu maçı da kayıpsız geçirmek istiyoruz. Rehavet en büyük düşmanımızdır, takımca rehavet tuzağına düşmeden her maçı final havasında geçirip ve her maça ayrı bir ciddiyette hazırlanmaya devam edeceğiz. Ayrıca alınan  galibiyeti, kulübümüzden desteklerini esirgemeyen Sayın Valimiz Hulusi Şahin'e, Batso Başkanımız Abdülkadir Demir'e, TPAO Bölge Müdürümüz Mustafa Demir'e ve cefakâr Batman Halkımıza armağan ediyoruz” dedi.

CİZRESPOR MAÇI SİİRT’TE
Ligin 7. Haftasında Cizrespor maçının Siirt’te oynanacağı açıklandı. Cizrespor’un sahasının bakımda olması nedeniyle Cizrespor – Petrolspor maçı Pazar Günü saat 13.00’te Siirt Şehir Stadında oynanacak.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete