SPOR

Taraftara özel davet

TPAO Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Cemal Kaya, Pazar günü oynanacak Ergene Velimeşespor’u müsabakası için taraftara çağrıda bulundu.

Taraftara özel davet
25-01-2024 14:56
25-01-2024 14:59
BATMAN
Google News

Ligin ikinci devresinin ilk maçında temsilcimiz TPAO Batman Petrolspor kendi saha ve seyircisi önünde Ergene Velimeşespor’u konuk edecek. TPAO Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Cemal Kaya “Ligin ikinci devresinin ilk maçı kendi evimizde ve taraftarımızın önünde oynamanın heyacanı içindeyiz. İlk devreyi 6 puan farkla kapattık, bu bize çok iyi bir moral oldu. İkinci devre kamp  çalışmaları kapsamında Antalya'da 18 günlük çok verimli bir antreman programı yaptık. Teknik Direktörümüz  Mesut Toros ve teknik ekip nezaretinde hazırlıklarımızı çift antrenman ile sürdürdük. İlk haftayı BAY geçirmemiz sebebiyle, TPAO Batman Petrolspor Tesislerinde çalışmalarımıza devam ettik. Yeni transferlerimizin uyum ve kondiksiyon eksiklerini tamamlayıp takıma hazır hale getirdik” dedi.

 TARAFTAR DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR

Tüm taraftarı maça davet eden Kaya “Bu hafta kendi evimizde Ergene Velimeşespor’u konuk edeceğiz. Pazar günü saat 14.00’de oynanacak olan karşılaşmaya bütün taraftarlarımızı davet ediyoruz. Özellikle kendi evimizde oynayacağımız karşılaşmalarda taraftar desteği oldukça önemli. Biz bu maça konsantre olduk ve mutlak galibiyet hedefliyoruz. Taraftarımızın desteğiyle bu maçı alacağımıza inanıyorum” dedi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete