SPOR

TARAFTARDAN TEK SES OLMA ÇAĞRISI

Genç 72 Taraftar Grubu, yarın oynanacak Batman Petrolspor- Çanakkale Dardanelspor maçı öncesi gazetemiz aracılığıyla tüm Batmanlıları 16 Mayıs Şehir Stadına davet etti.

TARAFTARDAN TEK SES OLMA ÇAĞRISI
23-02-2018 20:43
Google News

TRİBÜNLERDE BİR BÜTÜNLÜK SAĞLANMALI
Genç 72 Taraftar Grubu emektar tribün lideri Amigo Cihan; “Çanakkale maçı play-off yolunda büyük önem arz ediyor. Artık tribünlerde bir bütünlük sağlamalı ve bir ahenk içerisinde tek ses olmak zorundayız. Ne gidecek başka bir şehrimiz, ne de sevebileceğimiz başka bir takım var. Bizler Genç72 Taraftar grubu olarak hiçbir çıkar beklemeden A Tribününde ki yerimizi alarak elimizden geldiğince takımımızı destekleyeceğiz. Sahada agresif bir mücadele görelim bize yeter. Bizim futbolculardan isteğimiz formanın hakkı verilsin. Formamız terletilsin, sırılsıklam olsun bize yeter. Sonuç hiç önemli değil. Ayrıca stada gelecek futbolseverlerden ricamız seyirci değil, taraftar olmaları ve tezahüratlarımıza katılmalarıdır” dedi.
PETROLSPOR EVİNDE ÇANAKKALE'YE GEÇİT VERMİYOR
Yarın oynanacak Çanakkale Dardanelspor'u evinde 5.kez ağırlayacak Petrolspor, daha önce oynadığı 4 maçtan da galip ayrılarak rakibine puan vermedi.
Rakibi ile tarihinde ki ilk maçını 12 Ağustos 2001 tarihinde o zaman ki Lig A şimdi ki TFF 1.Lig adıyla Kurtalan İlçe Stadı'nda oynayan kırmızı beyazlı ekibimiz rakibini İsmail Güler'in kaydettiği gollerle 2-1 yenmeyi başarmıştı. Petrolspor evinde ki diğer maçları  ise 2-1, 2-0 ve 2-1'lik skorlarla kazanarak Çanakkale ekibine Batman'da puan yüzü göstermedi.
DARDANELSPOR'UN DEPLASMAN GALİBİYETİ BULUNMUYOR
Ligde geride kalan 23 haftada 23 puan toplayarak 14.Sırada ve küme düşme potasının 1 puan üzerinde bulunan Çanakkale ekibi deplasmanlarda oynadığı 11 maçtan da galibiyet çıkarmayı başaramadı. 5 beraberlik ve 6 yenilgi alan Dardanelspor 11 gol kaydederken kalesinde 22 gol gördü ve sadece 5 puan toplayarak başarısız bir grafik çizdi.
TARAFTAR SUSKUN GOLCÜLERDEN PATLAMA BEKLİYOR
Petrolspor'a gönül veren taraftarlar büyük umutlarla transfer edilen ancak henüz gol sevinci yaşayamayan forvet oyuncusu Hüseyin Ali Pala ve ilk devrenin formda golcüsü Reha Kurt'tan Dardanel maçında patlama bekliyor. Taraftarlar ayrıca ligin ilk devrensin de attıkları goller ve yaptıkları asistlerle takıma katkı sunan kanat oyuncuları Emre Bayram ve Samed Kartal'dan üzerlerinde ki ölü toprağını atmaları ve gerçek kimliklerini sahaya yansıtmalarını istedi.
HAKEM İZMİR BÖLGESİNDEN
Yarın Batman 16 Mayıs Şehir Stadı'nda saat 13:30'da oynanacak Batman Petrolspor-Çanakkale Dardanelspor maçını İzmir Bölgesi C Klasman hakemlerinden Önder Turgay Demirdak yönetecek. Demirdak'ın yardımcılıklarını yine İzmir Bölgesi hakemlerinden Barış Sun ve Manisa Bölgesinden Kadir Günal yapacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete