YAŞAM

Tarih ve Doğa’nın masalsı uyumu

Şelcuklu döneminin esintilerini günümüze taşıyan modern mimarisi ile Kempinski Hotel The Dome Belek, Akdeniz’in büyüleyici kıyıları ve Toros Dağları’nın eşsiz doğasıyla, dinlendirici tatil keyfinin yanı sıra unutulmaz organizasyonlara da ev sahipliği yapıyor.

Tarih ve Doğa’nın masalsı uyumu
05-06-2022 07:51
05-06-2022 10:52
MUĞLA
Google News

Deniz manzaralı delüks oda ve süitlerinde, mutlu bir geleceğe ilk adım atacak çiftlerimizin en özel anlarının tadını çıkaracakları, eşsiz bir tatil deneyiminin yanı sıra daha ayrıcalıklı anlar için, 19 villası ve haziran ayında itibariyle hizmete açılacak 6 adet yeni villası ile çiftlerimizin unutulmaz ve konforlu tatilini romantik bir hikâyeye dönüştürüyor.

Tarih ve doğanın masalsı uyumunda hikayelerini zenginleştirmek isteyen çiftlerimiz için, Kempinski Hotel The Dome Belek beyaz kumlar üzerinde Akdeniz mutfağının sağlıklı tatları ile Palm Lounge’da buluşurken, romantik Akdeniz gecelerinde a’la carte restoranlarında dünya lezzetlerini deneyimliyor.

Dört mevsim keyfini yaşayabileceğiniz Kempinski Hotel The Dome Belek’ de hizmet veren; The Dome Sanitas Spa&Wellness balayı çiftlerimize özel bedensel ve ruhsal terapiler uygularken, ayurvedik bakımlarla da düğün sonrası yorgunluğu atmalarına yardımcı oluyor.

Kempinski Hotel The Dome Belek, PGA sertifikalı Antalya Golf Kulu¨bu¨ profesyonel golfçülere ev sahipliği yaparken golf sporunu ilk defa deneyimlemek isteyen çiftlerimiz için de güzel bir anı olacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete