Ana içeriğe geç

Tarihi süreçten geçiyoruz

AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, parti binasında düzenlenen basın toplantısında Türkiye’nin geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Tarihi süreçten geçiyoruz

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen 32. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı tarihi açıklamaların ardından süreci değerlendiren Şansi “Türkiye artık terörle mücadelesinde yeni bir döneme girmiştir” dedi.

TARİHİ AÇIKLAMALAR…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 32. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda yaptığı konuşmaya dikkat çeken Şansi “Sayın Cumhurbaşkanımız, terörle mücadele, milli birlik ve kardeşlik konularında tarihi vurgularda bulunmuştur. Bu süreci sadece siyasi bir gelişme olarak değil, toplumsal barış adına tarihi bir kazanım olarak görüyoruz. Türkiye’nin 1984’ten bu yana terörle mücadelede her yöntemi denedi. Artık silahlı mücadelenin yanı sıra daha kapsayıcı bir yaklaşımla Terörsüz Türkiye idealine doğru ilerliyoruz. Bu yeni süreç bir pazarlık, bir müzakere değil; halkımızın huzuru ve kardeşliği için atılmış bir adımdır. Cumartesi günü itibarıyla esnafımıza, vatandaşlarımıza ve hane halkımıza Şanlı Türk bayrağımızı ulaştırmak üzere kapsamlı bir bayrak dağıtım seferberliği başlattık. Hafta boyunca ev ve iş yerlerini ziyaret ederek halkımızla buluşmaya devam edeceğiz. Milletimizin o gece gösterdiği destansı direnişi asla unutmayacağız. Bu haftaki tüm çalışmalarımızda o ruhu yaşatmak, yeni nesillere aktarmak temel amacımız olacak. Şehitlerimizin mirasına sahip çıkacağız. Gazilerimizin fedakârlıkları bu süreçte taçlanacak. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin onurunu kimseye çiğnetmeyiz. Bu yolda halkımızla omuz omuza yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle