SPOR

TARIK HOCA İLK ANTRENMANA ÇIKTI

Batman Petrolspor teknik direktörü Tarık Yurttaş ilk çalışmasına çıkarken, oyuncuları ile saha içinde kısa bir toplantı yaptı. Takımın kendileri ile birlikte bir sinerjiye ihtiyacı olduğunu ifade eden Yurttaş, bunu da takım olarak hep birlikte yapacaklarını söyledi.

TARIK HOCA İLK ANTRENMANA ÇIKTI
07-10-2019 19:20
Google News

 

Orhan Kapucu’nun görevden ayrılması sonrası Petrolspor’un başına getirilen teknik direktör Tarık Yurttaş ilk çalışmasına oyuncularına adeta terapi yaptı. Ligin yeni başladığını ifade eden Yurttaş; “Benim için hepiniz aynısınız. Onun için takım içinde büyükten küçüğe herkes yapılan hatalarda birbirini uyarmasını istiyorum” dedi. Teknik direktör Tarık Yurttaş konuşmasına şöyle devam etti; “Artık bir sinerji patlaması yaşamamız lazım. Bunu da sizler ve bizler bir birimize destek olarak yapacağız. Buna ben inanıyorum” dedi.
HEDEF İYİ BAŞLANGIÇ
Çarşamba günü Diyarbekirspor maçı için ilk çalışmayı yöneten Yurttaş,  1.5 saat süren çalışmada adeta bir dakika durmadı. Oyuncularının tek tek uyaran Yurttaş’ın maçın önemini hatırlatarak iyi bir başlangıç yapmak istediğini dile getirdi.  Takım oyununa önem verdiğini belirten Yurttaş, taktik antrenmanıyla çalışmaya devam etti. Yeni bir oyun kurgusu üzerinde çalışmalar yaptıran Tarık hoca sık sık çalışmayı durdurup futbolcularına uyarılarda bulundu.
Çarşamba günü saat 14.00’te oynanacak olan Diyarbekirspor maçı için bugün yapacakları ter idmanından sonra takım TPAO tesislerinde kampa girecek.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete