SPOR

TARIK YURTTAŞ, “GALİP GELDİK, MUTLUYUZ”

Batman Petrolspor Teknik Direktörü Tarık Yurttaş, Kırıkkalespor maçında aldıkları galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

TARIK YURTTAŞ, “GALİP GELDİK, MUTLUYUZ”
19-12-2016 23:29
Google News

Saha koşullarının elverişsiz olduğuna işaret eden Yurttaş, “90 dakika boyunca çok pozisyon bulduk rakibe de pozisyon verdik.  Ancak oyuncularım dirençli mücadele etti. Kendilerini kutluyorum. Takımın başına geldiğimden beri elde ettiğimiz en önemli galibiyet. Ligin ilk yarısının son maçında aldığımız galibiyetten dolayı mutluyum.” dedi.

24 ARALIKTA TOPLANINACAK

Kırıkkalespor karşısında aldıkları galibiyetten dolayı devreyi moralli kapattıklarını belirten Teknik patron Tarık Yurtta, “2. kez mağlup duruma düşmemize rağmen futbolcularım sahada iyi mücadele edip, galip gelmesini bildiler. Kırıkkale maçı bizim için artık geride kadı. 24 Aralık’a kadar futbolcularımıza izin verdik. 25 Aralık’ta kamp yeri olan Antalya’nın Kemer ilçesinde toplanıp, çalışmalara başlayacağız.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

6 NOKTA TRANSFER YAPILACAK

Ligin ikinci devresinin çok çetin ve çekişmeli geçeceğinden kadroyu güçlendirme çalışması yapacaklarını belirten Teknik direktör Tarık Yurttaş, önümüzdeki günlerde gidecek ve alınacak futbolcular için yönetim kuruluna rapor sunacağını belirtti. Teknik Patron Yurttaş 6 nokta transfer yapacaklarını da sözlerine ekledi. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete