GÜNDEM

TARZGO.COM’DAN ZİYARETÇİLERİNE JEST

Tarzgo.com sitesinde birbirinden şık ve rahat kıyafetlerin satışını yapan Derya Ataş, özel gün ve haftalarda uyguladıkları indirim ve kampanyalarla da sitenin ziyaretçilerine ayrıcılıklı yaşamın kapılarını açıyor.

TARZGO.COM’DAN ZİYARETÇİLERİNE JEST
28-07-2015 18:47
Google News

Sanal ortamda alışverişin yaygınlaştığı günümüzde, Tarzgo.com sitesi, giyim sektöründeki iddialı yerini korumaya devam ediyor. 15 pijama modeli ile başladığı sektörde kararlıkla yoluna devam ettiklerini söyleyen Site Sorumlusu Derya Ataş “15 pijama modeli ile satışa başladık. Şu anda sitemizde binlerce ürün bulunuyor. Elimdeki küçük bir sermaye ile e-ticaret gibi dev bir sektöre girdim. Ancak şu anda Tarzgo.com, hatırı sayılır siteler arasındadır. Çalışma ilkemiz yüksek kâr değil, yüksek satış oranıdır. Bu yüzden fiyatlarımız çok uygundur. Kapıda ödeme seçeneği sunuyoruz, siparişleri aynı gün kargoya veriyoruz” dedi.
ÇEŞİTLERİMİZ BOL
Türkiye markası olmayı hedeflediklerini açıklayan Ataş “Bayan giyim sektöründe çeşitlilik önemlidir. Bu yüzden sitemizde birbirinden çeşitli modeller bulunuyor her zevke hitap eden kıyafetlerimiz mevcuttur. Türkiye’nin en büyük alışveriş sitesi olmayı hedefliyoruz. Tarzgo.com’da bayanların gereksinimleri ön planda tutuluyor. Zaten bu yüzden ev giyimi ve pijama üzerine yatırım yapmaktayız. 200’den fazla modelde kıyafet ile 150 modelin üzerinde çantalarımız mevcuttur” ifadelerini kullandı.

Alışveriş sitesine google'ye TARZGO yazarak yada buraya tıklayarak girebilirsiniz: www.tarzgo.com 

(
Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
14 Mayıs 2024 e-gazete