GÜNDEM

TAŞLIDERE KÖY OKULU RENKLENDİ

Taşlıdere Köy İlkokulu Tüm yurtta olduğu gibi Batman’da da eğitime destek çalışmalarını sürdüren Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı (KAHEV), Batman’da 20. köy okulunu boyadı.

TAŞLIDERE KÖY OKULU RENKLENDİ
05-04-2021 14:30
Google News


BATMAN SERBEST MUHASEBECİLER ODASI DESTEK VERDİ
KAHEV, Batman Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası desteğiyle Taşlıdere Köy İlkokulunu önce tadilat etti, sonra renklendirdi. Okullarda müzik sınıfları açan, üniversiteli kız öğrencilerine burs veren ve köy okullarını boyayan KAHEV, 20. boyama etkinliğini Kozluk İlçesi’nin Taşlıdere Köy İlkokulunda gerçekleştirdi. Batman Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası desteğiyle köy okulu önce tadilat edildi, sonra renklendirildi. Oda Başkanı Hayrettin Başaran ve Mali Müşavir Zerrin Delen de boyama etkinliğine katıldı. 

AMACIMIZ EĞİTİME DESTEK VERMEK
Etkinlik sırasında KAHEV’li gönüllüler, köy çocukları ile oyunlar oynadı. KAHEV Yönetim Kurulu Başkanı Demet Başer “KAHEV, tüm yurtta eğitime destek çalışmalarını sürdürürken Batman’da da kadın doktorlarımızla birlikte KAHEV çatısı altında hem okullara destek veriyoruz hem köy okullarını boyayarak öğrenci ve öğretmenlerimize daha rahat ortamda eğitim sürdürebilmelerine olanak sağlıyoruz. Taşlıdere Köy Okulu etkinliğimizde destekçimiz, Batman Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası oldu. Hem sponsorlukları hem etkinliğimize katılmalarından ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete