GÜNDEM

TATİLİN EN LÜKS HALİ

Sirene Hotels grubunun, Bodrum Yalıkavak’ta hizmet veren tesisi Sirene Luxury Hotel Bodrum, yaz sezonuna yeni başlangıçlar ile giriş yaptı.

TATİLİN EN LÜKS HALİ
10-08-2022 13:03
10-08-2022 13:05
BATMAN
Google News

Sirene Hotels grubunun, Bodrum Yalıkavak’ta hizmet veren tesisi Sirene Luxury Hotel Bodrum, yaz sezonuna yeni başlangıçlar ile giriş yaptı.

Bodrum’un Yalıkavak mevkiinde lüks ve konforlu bir tatil deneyimi sunan Sirene Luxury Hotel Bodrum, denize sıfır konumu eşsiz manzarası, 99 oda ve 14 villası ile öne çıkıyor.

Güne sağlıklı başlangıç yapmak isteyen misafirlerimiz için geniş alternatifler sunan kahvaltı menüsü ve doğa harikası bir koyda denizin, sakinliğin ve eğlencenin karmasıyla oluşan sadelik, ruhunuzu dinlendiriyor.

Yalıkavak’ın en güzel koyunda bulunan Sirene Luxury Hotel Bodrum, gün batımının büyülü atmosferinde dünya lezzetleri, seçkin şarap, et menüsü, Mavi Cove ve Beachhill restoranı ile Ege’nin romantik atmosferinde eşsiz lezzetlerini misafirlerine deneyimletirken, ruhunuzu dinlendiren sahili, konforlu kabanaları ve diğer tüm lüks detayları ile de lüks ve konforu misafirlerine bir arada sunuyor.

Misafirlerine, her sezonu yeniliklerle karşılayan hotel, delüks oda ve villalarında, hayvanlar üzerinde test yapmayan Fransa’nın ünlü markası Diptyque ürünlerini konumlandırarak doğaya olan saygısını ve gezegenimizin kaynaklarını sürdürebilirliğini desteklemektedir.

Hotelin, Sanitas SPA merkezi Profesyonel ekibi ve sunduğu lüks olanaklar ile de misafirlerine ruhsal ve bedensel bir tatil deneyimi yaşatıyor.

Bodrumu keşfetmek isteyen misafirlerimiz için Concierge servisinin geniş hizmet yelpazesi ile özel transfer hizmeti, yat kiralama, ünlü restoranlarda rezervasyon ayrıcalığı ve özel kutlamalarınız için hazırlanan unutulmaz organizasyonlar ile ayrıcalıklar sunuyor.

“Tatilin en lüks hali” için Sirene Luxury Hotel Bodrum’a bekliyoruz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete