TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Tatlıdede'nin seçim aracına taşlı saldırı

Mardin'de AK Parti Artuklu Belediye Başkan adayı Mehmet Tatlıdede'nin seçim aracına düzenlenen taşlı saldırıda, sürücü yaralandı.

Tatlıdede'nin seçim aracına taşlı saldırı
19-03-2024 04:56
18-03-2024 19:57
Google News

Artuklu Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Tatlıdede, yaptığı yazılı açıklamada, seçim çalışmaları kapsamında kırsal Dara Mahallesi'ne giden minibüse, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurhan Batur ve beraberindeki partililer indikten sonra kimliği henüz belirlenemeyen kişiler tarafından taşlı saldırıda bulunulduğunu belirtti.

Atılan taşlar nedeniyle minibüsün tavan bölümündeki camların kırıldığını, sürücü Murat Tulga'nın yüzünden yaralandığını ifade eden Tatlıdede, açıklamasında şunları kaydetti:

"Jandarma ekipleri gerekli incelemeleri yaparak, saldırganları tespit edecek inşallah. Mahalle mahalle, sokak sokak ayrım yapmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu tip saldırılar bizi hiçbir şekilde yıldıramaz ve çalışmalarımızı akamete uğratamaz. Seçim çalışmalarımızı daha güçlü ve kararlı şekilde yapmaya devam edeceğiz. Olay sırasında bölgede bulunan Kadın Kolları heyetimize ve sürücümüze geçmiş olsun diyoruz. Bu seçim sürecinin huzur ve barış içinde tamamlanmasını temenni ediyoruz." (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete