Tatlıya yaz molası yok

Batman’da yaz sıcakları etkisini artırsa da tatlıya olan ilgi devam ediyor. Kış aylarında daha fazla talep gören tatlılar, yaz mevsiminde de bazı vatandaşların vazgeçilmezi olmayı sürdürüyor.

Tatlıya yaz molası yok

Kent merkezindeki bir tatlı imalathanesi, tulumba ve çubuk tatlıları kilosu 120 liradan satışa sundu. Tatlı üreticileri, sıcak havalara rağmen üretimlerini aksatmadan sürdürüyor. Tatlı sever bir vatandaş, "Tatlıdan kolay kolay vazgeçemem. Yazın bile canım çekince mutlaka alırım. Serin bir ortamda keyifle tüketiyorum” dedi.

SABİT MÜŞTERİLERİMİZ VAR

Deneyimli tatlıcı esnafı ise, yaz aylarında satışların kışa göre azaldığını ancak üretimi durdurmadıklarını belirterek “Her gün düzenli müşterilerimiz geliyor. Üretimi sürdürüyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ