GÜNDEM

TAVUK HIRSIZLARI KAMERAYA YAKALANDI!

Aydınlıkevler Mahallesi’ndeki bir evin bahçesine giren hırsızlar, 6 tavuk ve 1 horozu çuvala koyarak kayıplara karıştı. Tavuk hırsızları, bir apartmanın güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

TAVUK HIRSIZLARI KAMERAYA YAKALANDI!
16-12-2016 00:36
Google News

KARŞI APARTMANIN KAMERALARINA YAKALANDILAR

Alınan bilgiye göre hırsızlık olayı, saat 03.30 sıralarında Aydınlıkevler Mahallesi 18. Cadde’de meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen 2 şahıs, Hüseyin Doğan adlı vatandaşa ait evin kapısını zorlayarak bahçeye girdi. Bahçedeki kümeste bulunan 6 tavuk ve 2 horozu, yanlarında getirdikleri çuvala koyan şahıslar, olay yerinden hızla uzaklaştı. Hırsızlar, kaşı apartmanın güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

HIRSIZLARA SESLENDİ

Sabah saatlerinde tavuklarını beslemek için açtığı kümesin boş olduğunu gören ev sahibi Hüseyin Doğan, şaşkınlık yaşadığını belirterek “Tavuk hırsızlığı için geldikleri çok belli. Yanlarında çuval da getirmişler ve görüntülere bakılırsa gayet rahat şekilde kapıyı açıp içeri girmişler. İnsanların ev ve işyerlerine girip mallarına tenezzül edebilmelerine şaşırıyorum” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete