Tayini çıkan emniyet personeli için veda programı düzenlendi

Siirt'te tayini çıkan 328 emniyet mensubu için veda programı organize edildi.

Tayini çıkan emniyet personeli için veda programı düzenlendi
İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Oyun parkurlarının da kurulduğu etkinlikte çocuklar keyifli vakit geçirdi, yaklaşık 2 bin 500 kişiye yemek ikramında bulunuldu.

Vali ve Belediye Başkan Vekili Kemal Kızılkaya, programda yaptığı konuşmada, büyük özveriyle görev yapan tüm emniyet mensuplarına teşekkür etti.

Kamu düzeni, huzur ve güvenliğin sağlanması için gece gündüz demeden emek veren ve tayini çıkan emniyet personeline yeni görev yerlerinde başarı dileyen Kızılkaya, şunları söyledi:

"Ben de bir polis ailesi ve polis çocuğu olarak bu tayinlere, atamalara dahil oldum. Yine İçişleri Bakanlığı ailesinin bir mensubuyum. Bu süre içinde böyle bir organizasyona tanık olmadım. Çeşitli rütbelerde 328 emniyet mensubu arkadaşımızın tayin olduğu bir günde aileleriyle birlikte son kez bir araya gelip böyle mutlu, güzel bir veda töreninin organize edildiğine ilk defa şahit oluyorum."

Kızılkaya, programın düzenlenmesindeki emeklerinden dolayı İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk'e teşekkür etti.

İl Emniyet Müdürü Öztürk de burada beraberce yürüdükleri yolda yeni bir döneme uğurladıkları mesai arkadaşlarına veda edeceklerini belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ