SİYASET

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN, HAFTA SONUNU BATMAN’DA GEÇİRDİ

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, Batman'ı ziyaret etti. Ziyareti sırasında Kahraman’a, Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız, Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç ve Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel eşlik etti.

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN, HAFTA SONUNU BATMAN’DA GEÇİRDİ
28-01-2018 18:46
Google News

HAVALİMANINDA KALABALIK BİR TOPLULUK TARAFINDAN KARŞILANDI

Birlik Vakfı’nın "Yeni Türkiye Vizyonunda Doğu ve Güneydoğu'nun Kalkınmadaki Rolü" Çalıştayına katılmak üzere özel uçakla Batman'a gelen Kahraman, havalimanında Vali Ahmet Deniz, Milletvekili Ataullah Hamidi, Garnizon Komutanı Coşkun Uçarcılar, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede, İdare Mahkemesi Başkanı Berkan Ayturan, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş ve AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin tarafından karşılandı.

VALİLİK, BELEDİYE VE BİRLİK VAKFINI ZİYARET ETTİ

Valiliği ziyaret eden TBMM Başkanı Kahraman, kentte yürütülen çalışmalarla ilgili, Vali Ahmet Deniz’den bilgi aldı. Daha sonra Birlik Vakfı Batman Şubesini ziyaret eden Kahraman, Batman Şube Başkanı Hamdullah Tüzün’le sohbet etti. Kahraman, daha sonra Batman Belediyesini ziyaret etti, Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy’dan brifing aldı.

KAHRAMAN, STK TEMSİLCİLERİYLE YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

Valilik tarafından TBMM Başkanı İsmail Kahraman onuruna yemek verildi. TP Kristal Park Tesislerinde düzenlenen programa, protokol üyeleri ve STK temsilcileri katıldı.

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN, STK TEMSİLCİLERİNE HİTABEN KONUŞTU

TBMM Başkanı Kahraman ise Batman’ın gelişip büyüdüğünü belirterek, birlik ve beraberlik olduğu sürece güzel işlerin başarıldığını ifade etti. Türkiye’nin siyasi tarihindeki darbe süreçlerine değinen Kahraman, Türkiye büyüyüp geliştikçe Türkiye’nin önünü kesmeye çalışan güçlerin olduğunu belirtti. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete