EĞİTİM

TED BATMAN, BON JOVİ İLE YARIŞIYOR

TED Batman Petrol Koleji, Fizy 20. Liseler Arası Müzik Yarışmasında Bon Jovi’nin You Give Love a Bad Name adlı şarkısıyla yarışıyor.

TED BATMAN, BON JOVİ İLE YARIŞIYOR
09-04-2017 19:44
Google News

TED Batman Petrol Koleji, fizy adlı telefon müzik uygulamasının 20.’sini düzenlediği Liseler Arası Müzik Yarışmasına katıldı. Fizy kullanıcılarının verdiği oylarla sonuçlanacak yarışmaya katılan TED Batman Petrol Koleji Öğrencileri Rodi Behram Tarhan, Semih Alper Kaanyılmaz, Onur Muradcan Gün, İlkay Özdemir, Fuat Savcı ve Doğa Zelal Oğuz’un oluşturduğu müzik grubunda İlkay Özdemir, Bon Jovi’nin You Give Love a Bad Name adlı şarkısını okudu.

UYGULAMAYI İNDİRMENİZ YETERLİ

Fizy uygulaması üzerinden oylamaların başladığı yarışmada, müzik gruplarının destekçileri finale doğrudan gitmesini istedikleri liseyi fizy’de oylayabiliyor. Oylama için uygulamayı indirip fizy ana sayfasında yer alan "Liselerarası Müzik Yarışması” butonuna tıklamak ve çıkan listedeki videoları izleyip oy vermek yeterli. Her bir okul için sadece bir oy hakkına sahip olan kullanıcılar, desteği daha da artırmak için videoyu sosyal medyadan da paylaşabiliyorlar. Fizy uygulaması üzerinden yapılan oylama ve jüri değerlendirmesinde büyük finale katılacak okullar 19 Nisan’da açıklanacak. 22 Nisan 2017’de, İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki finalde dereceye giren gruplar para ödülü kazanırken, 3 başarılı okula da müzik stüdyosu kurulacak. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Mayıs 2024 e-gazete