EĞİTİM

TED’DE RENKLİ ETKİNLİK

Batman TED Kolejinin anasınıfı yılsonu etkinliği, göz kamaştırdı. Deneyimli öğretmenler denetiminde her sınıf, yaşama yönelik bir unsuru sahneye taşıdı.

TED’DE RENKLİ ETKİNLİK
26-04-2018 20:48
Google News

HER SINIF, AYRI BİR TEMAYI İŞLEDİ
Eğitimci Dilan demir’in yönetimindeki Pembe Sınıf, doğanın İki önemli unsuru su ve çiçek temalı gösteri düzenledi. Hülya Adın yönetimindeki Sarı Sınıf,  su temasını işleyip insan ve tabiat için vazgeçilmez olan suyun önemini ilmek ilmek işleyip ‘insanoğlu, elindeki hazineyi bil’ mesajını verdi. Mehtap Çiçek yönetimindeki Mavi Sınıf, markasla ritim çalışmasını yapıp çocukların ruhundaki raksı salona yansıttı. Mor Sınıf ise ormanların önemini işledi.


VELİLER, DUYGULANDI
Etkinliği ilgiyle izleyen veliler “Çocuklarımızı sahnede izledik. Birkaç yıl sonra bu kareleri hatırladığımızda gülümseyerek iç geçirip, o minik bedenler şimdi kocaman mı oldu diye hasretle hatırlayacağız? Bize ve çocuklarımıza bu anlamlı heyecanı yaşattığı için TED’e teşekkür ediyoruz” dedi.
“ÇOCUKLARI YAŞAMA HAZIRLIYORUZ”
Anasınıfı Koordinatörü Duygu Irmak “Gelecek nesli düş imgeleriyle besleyip yaşama hazırlıyoruz” dedi. Yönetim Kurulu Başkanı Turan Özkan ise “Modern eğitim, geleceği düşünüp öğrenciyi ona göre hazırlamaktır. Ne renk verdiysen çocuğa, gelecekte de o renkleri öyle çoğaltacaktır” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete