EĞİTİM

TED’İN FOTOĞRAF GRUBU, TARİHLE BULUŞTURUYOR

Batman TED Koleji Fotoğraf Grubu, 12 bin yıllık tarihi geçmişi olan antik kent Hasankeyf başta olmak üzere kent merkezinde de fotoğrafa konu olabilecek alanları, Foto Muhabiri Civan Değer eşliğinde ölümsüz kılıyor.

TED’İN FOTOĞRAF GRUBU, TARİHLE BULUŞTURUYOR
11-05-2016 21:02
Google News

TED Koleji Fotoğraf Grubu, çektiği fotoğraflarla tarihi ve insan yaşamını belgeliyor. Fotoğraf Grubunun çalışmalarına ilişkin açıklama yapan TED Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Turan Özkan “Eğitim – öğretim hizmetinin yanında kültür ve sanatın alanlarında da öğrencilerimize gerekli eğitimi veriyoruz” dedi. Genel Müdür Hasan Erdal da matematik, fizik, kimya, edebiyat gibi temel dersleri anlatmakla beraber öğrencileri hayata hazırlamanın da kendileri için son derece önemli olduğunu belirterek “Amacımız, öğrencilerimize temel dersleri anlatmak ve öğretmekle beraber, onları kültür sanat alanında da geliştirmektir” ifadelerini kullandı.

“ÖĞRENCİLERİMİZE İNSAN SEVGİSİNİ AŞILIYORUZ”

Fotoğraf Grubu’na eşlik edip deneyimlerini paylaşan Foto Muhabiri Civan Değer ise “Hayatım boyunca beni en çok mutlu eden durum, öğrenebildiklerimi başka insanlarla paylaşmak ve onları sorumlu birer birey olarak hayata hazırlamaktır. Fotoğraf ile ilgili bildiklerimle beraber öğrencilerime tarih, doğa ve insan sevgisini de anlatmaya çalışıyorum. TED Koleji ailesi ile birlikte ülkemize birer yıldız olabilecek çocuklarımızın daha iyi yetişmesi için katkı sunduğumuza inanıyoruz. Fotoğraf Grubumuz için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Yönetim Kurulu Başkanımız Turan Özkan, Genel Müdürümüz Hasan Erdal ve okulumuzun bütün kadrosuna teşekküre diyorum” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete