GÜNDEM

TEDAVİ PARASI KISA SÜREDE TOPLANDI

Sanatçı Ahmet Güneştekin, Batman’da evlerinde çıkan yangında tüm vücudunda yanık izleri oluşan 6 yaşındaki Eren Çaktu’nun tedavisi için yardım kampanyası başlattı.

TEDAVİ PARASI KISA SÜREDE TOPLANDI
15-09-2019 21:34
Google News

 

Gazetemizde yayımlanan yardım kampanyası amacına ulaştı. Ünlü sanatçı ve işadamlarının da destek sunduğu kampanyada, yurdun dört bir yanından Eren’e bağış yağdı, tedavi için gerekli olan para kısa sürede toplandı. Eren’in tedavi göreceği Bodrumda bir hayırsever de ailenin barınma ihtiyacını karşılama sözü verdi. Eren, tedavi için Bodrum’a gitmeye hazırlanırken, Güneştekin’in anlamlı kampanyası ulusal basında geniş yankı uyandırdı. Araştırmacı- Yazar Ayşe Arman, Uluslararası Sanatçı Ahmet Güneştekin’in gazetemiz aracılığı ile yayımlattığı Minik Eren’e Yardım Kampanyasını kaleme aldı.

ARMAN’DAN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Ayşe Arman, Güneştekin’in duyarlı davranışını kaleme alırken “4 yaşındayken evde çıkan yangında 3 yaşındaki kız kardeşini ateşlerin arasından kurtarmaya çalışırken elleri ve yüzü yanan Eren. Ameliyat olması gerekiyordu. Ameliyat ücretinin toparlanması gerekiyordu. Bu iş için de değerli sanatçı Ahmet Güneştekin seferber oldu. Eren’in hikâyesini yazdı ve herkesten destek istedi. Küçük büyük fark etmez, destek destektir, hep birlikte biz bunu başarabiliriz, dedi. Çok kısa sürede Eren’in ameliyat parası denkleştirildi. Bunu müthiş buluyorum. Ahmet Güneştekin’i bütün yüreğimle alkışlıyorum. Hepimize örnek olsun” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete