GÜNDEM

TEGV’DE TEKNOLOJİ ATÖLYESİ AÇILDI

BAŞKAN VEKİLİ AKSOY, ÖZELEŞTİRİ YAPTI

TEGV’DE TEKNOLOJİ ATÖLYESİ AÇILDI
11-03-2019 16:45
Google News

Bisikletle şehirlerarası turlar düzenleyerek eğitim gönüllülerinden bağış toplayan Umuda Pedal Ekibi, topladığı bağışlarla Batman TEGV’de Tasarım ve Teknoloji Atölyesi açtı.

AKSOY, ÖZELEŞTİRİ YAPTI

Umuda Pedal Ekibinin desteğiyle kurulan, teknoloji ve yaratıcılığın bir araya geldiği Tasarım ve Beceri Atölyesinin açılış töreni, Belde Mahallesi’nde bulunan TEGV Batman Merkez Öğrenim Birimi'nde gerçekleştirildi. Programda konuşan Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, özeleştiri yaptı.

“DAHA İYİ BİR BİNA BULABİLİRDİK”

TEGV Batman Binasının, yetersiz olduğunu savunan Aksoy “Eğitime katkılar vermeye çalıştık. Batman’daki okullarda 20’ye yakın Robotik Kodlama Sınıfları oluştururken, Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliğine gittik. Ama yeterli mi? Hayır. Bugün Batman TEGV’in binası küçük kalıyor. Bana 4 yıldır Batman’da görev yapıyorsun, içinde kalan bir şey var mı, diye sorsalar. Bana sıkıntı veren şey, TEGV’e daha iyi bir bina bulabilirdik. Yeni bir bina için görüşmeler de yaptık ama olmadı. Belki 20 günüm kaldı ama belki de şu 20 gün içerisinde bir şeyler yapılabilir. Ne gerekiyorsa ben yapmaya hazırım. TEGV gönüllüsü olarak Batman’da olduğum süre içerisinde de Batman dışında olsam da desteklerimi daha iyi şekilde vereceğime söz veriyorum” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete