GÜNDEM

TEK HAYALİ AHMET GÜNEŞTEKİN GİBİ OLMAK

Batman Petrol Lisesi 12. Sınıf Öğrencisi Murat Delen’in tek hayali Uluslararası Sanatçı Hemşerimiz Ahmet Güneştekin gibi dünyaya nam salmak.

TEK HAYALİ AHMET GÜNEŞTEKİN GİBİ OLMAK
26-08-2019 20:21
Google News

 

Karakalem çalışmaları ile aile ve okul çevresinin dikkatini çeken Murat Delen, Sanat Fakültesini kazanarak bu alanda kendini geliştirmek istiyor. Okul sergilerinde eserleri sergilenen ve katıldığı yarışmalarda iyi dereceler alan Delen, TYT puanını yükselterek Güzel Sanatlar Fakültesine yerleşmek için okulun son senesini Çözüm Lisesi’nde okumak istiyor. Delen, 1 yıllık eğitim masrafı olan 8 Bin TL’yi ödeyebilmek için destek bekliyor.
AHMET GÜNEŞTEKİN GİBİ OLMAK İSTİYORUM
Ailesine yük olmadan okulu bitirip TYT sınavına girerek istediği fakülteye yerleşmek istediğini belirten Delen “19 Mayıs Gençlik Spor Bayramı konulu resim yarışmasında Batman 1.si oldum. 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’nde ise resim dalında Batman 3.’sü oldum. Hayalim Ahmet Güneştekin gibi ünlü bir sanatçı olmak. Onun gibi ilimizi ve ülkemizi temsil etmek, tanıtmak istiyorum. Lise son sınıftayım. AYT-TYT sınavına gireceğim. TYT puanım yüksek olursa Güzel Sanatlar Fakültesine yerleşeceğim. TYT puanımı yükseltmek için Çözüm Temel Lisesi’nde 1 yıl eğitim almam yeterli. 8 bin TL okul masrafı gerekiyor. Babam tır şoförü. Bütün kardeşlerim okuyor. Aileme yük olmak istemiyorum” dedi

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete