SPOR

"TEK HEDEFİMİZ ÜST LİGE ÇIKMAK"

"TEK HEDEFİMİZ ÜST LİGE ÇIKMAK"

"TEK HEDEFİMİZ ÜST LİGE ÇIKMAK"
25-07-2014 20:41
Google News

Petrolspor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, birçok zorluğu aşıp bir üst lige çıkmak istediklerini söyledi.

Kırmızı-Beyazlı ekibin, Davraz’da sabah ve akşamüzeri olmak üzere günde çift idmanla hazırlıklarını tamamladığını ifade eden Şahan, bayram sonrası Bolu’da 2. etap kamp çalışmasını yapacaklarını söyledi.

“İstekli ve oyun için aç oyuncu arıyoruz” diyen teknik sorumlu Mehmet Şahan “Kadro oluşum aşamasında ama biz bir listeyle geldik. O liste büyük oranda tamamlandı zaten. Genç oyuncularımız var, onları göreceğiz. Genç oyuncularımızı gördükten sonra bir karara varacağız. Transfer dönemi Eylül ayına kadar sürüyor. Her an gelişmeler olabilir. Bazı fırsatlar önümüze gelebilir. O fırsatları değerlendireceğiz” dedi.

İYİ TAKIM OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Grubu değerlendiren Şahan “Zorlu bir grupta olduğumuz doğru. İyi bütçeli takımlara sahip bir gruptayız. Daha fazla üst lig için iddialı olan takımlar var. Ama biz ne yapıyoruz ona bakacağız. İyi takım olmaya çalışacağız. İyi takım olursak birçok zorluğu aşabileceğimizi umuyoruz. Petrolspor’un çok önemli avantajları var. Diğer kulüplerin belki bütçesi daha fazla olabilir ama Petrolspor’un da başka avantajları var. Biz o avantajları değerlendirmeye çalışacağız” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete