GÜNDEM

TEK İSTEĞİ OĞLUNUN İYİLEŞMESİ

TEK İSTEĞİ OĞLUNUN İYİLEŞMESİ

TEK İSTEĞİ OĞLUNUN İYİLEŞMESİ
27-11-2014 20:06
Google News

2 ay önce meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan ve tedavi altına alınan Hıdır Ersöz’ün (18) annesi, oğlunun tedavisi için yetkililerden yardım istiyor.

Kazada başından yaralanan Ersöz, 2 aydır Batman Bölge Devlet Hastanesinde tedavi görüyor. Burada yapılan tedavinin yetersiz olduğunu iddia eden anne Edibe Oğuz, oğlunun başka bir yere sevk edilmesini istiyor. Eşinden boşandığını ve çocuklarına kendi imkânlarıyla baktığını anlatan Edibe Oğuz “Şuan oğlum can çekişiyor. Oğlumun iyileşmesi için bana yardımcı olun” dedi.

2 AYDIR DURUMUNDA DEĞİŞİKLİK OLMADI

Özel hastanelerde oğlunu tedavi etmek için maddi imkânının olmadığını dile getiren anne Oğuz “Oğlum 2 aydır tedavi görüyor. Durumunda hiçbir değişiklik olmadı. 3 defa kafasından ameliyat edildi. Ama hiçbir sonuç alınmadı. Bir kez daha ameliyat için imza istendi bu sefer izin vermedim. Doktor, çocuğumun yatalak kalacağını söyledi. Bu durumu başta söylemedi çünkü unuttuğunu söyledi. Ben doktora bana neden zamanında söylemdin dedim oda bana diyor ki oğlun enfeksiyon kapmış menenjit olmuş. Oğlum bakımlıksızdan bu hale geldi. Oğlumun bir üniversite hastanesinde tedavi edilmesini istiyorum” dedi.

GEREKLİ HERŞEYİ YAPTIK

Hastanenin Başhekim Yardımcısı Dr. Yunus Ertek ise, hastanede tedavi altına alınan Hıdır Ersöz için gerekli tüm imkânları sunduklarını ifade ederek “Bu enfeksiyonlar hastamızda geliştiği için ve yapılan tedavinin ötesinde bir şey yapamadıkları için, hastayı kabul etmiyorlar. Bu hastadaki enfeksiyonlar diğer hastalara da bulaşma durumuz söz konusudur. Bunun için özel izolasyon odası lazım. Çevremizdeki diğer illerde bulunan hastanelerdeki bu odalar dolu bundan dolayı hastayı kabul etmiyorlar. Zaten biz elimizden gelen her şeyi yaptık. Bunun ötesinde bir tedavi süreci olmaz” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
3 Nisan 2024 e-gazete