GÜNDEM

TEK İSTEKLERİ SICAK BİR AŞ…

Batman’da kanser hastası bir çift ve zihinsel engelli oğulları, sağlık sorunları nedeniyle zor günler geçirirken, tek istekleri ise iyileşmek ve sıcak bir aş yemek…

TEK İSTEKLERİ SICAK BİR AŞ…
12-06-2017 19:27
Google News

YAŞLI ÇİFT, YARDIM BEKLİYOR

Kültür Mahallesi 2607 sokak no 81’de ikamet eden göğüs kanseri hastası Nesibe Erdem (65) ve mide kanseri eşi Abdullah Erdem (70), sağlık sorunları nedeniyle kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor.

SAĞLIK SORUNLARI, AİLEYİ YIKTI

Emeklilik maaşlarıyla ailesini geçindiren Abdullah Erdem’in mide kanserine yakalanmasıyla birlikte Erdem Ailesi için zor günler başladı. Kansere yakalanan eşinin durumuna üzülen Nesibe Erdem’in göğüs kanserine yakalanması ise ailede deprem etkisi yarattı.

KOCASI YOĞUN BAKIMDA

1’i zihinsel engelli 3 çocuğu bulunan Nesibe Erdem, yetkililere seslenerek yardım çağrısında bulundu. Mide kanseri eşinin de yoğun bakımda olduğunu belirten Nesibe Erdem “Eşim de ben de kanser hastasıyız. İkimiz hasta olmadan geçimimizi rahatlıkla sağlayabiliyorduk. Şuan kocam Bölge Hastanesinde yoğun bakımda. Acil sağlık sorunları geliştiğinde taksi tutarak Diyarbakır’a gitmek zorunda kalıyoruz. Hastalığımızdan beri engelli oğlum için sıcak bir yemek dahi pişiremiyorum. Yetkilerden tek isteğim, sıcak bir aş yiyebilmek ve tedavi olabilmek” dedi. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete