GÜNDEM

TEK İSTEKLERİ, YAPTIKLARI ÜRÜNLERİ SATABİLMEK

Batman Kent Konseyi Kadın Meclisi, ÇATOM’lu kadınlarla buluştu

TEK İSTEKLERİ, YAPTIKLARI ÜRÜNLERİ SATABİLMEK
09-04-2021 19:03
Google News


 “KADINLARA SATIŞ OFİSLERİ AÇILMALI”
Batman Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Zerrin Delen, Başkan Yardımcısı Neşe Erpolat, Yürütme Kurulu Üyesi Berrin Aydın, Yürütme Kurulu Üyesi ve Gazetemizin Yazı İşleri Müdürü Hatice Türkan, Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak Yeşiltepe Çatom’u ziyaret etti.

Kent Konseyi Kadın Meclisi, Yeşiltepe ÇATOM’u ziyaret etti, çeşitli alanlarda kurs gören kadınlarla bir araya geldi. Yeşiltepe ÇATOM Müdürü Deniz Maslak, Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyelerine kursları gezdirerek tanıtım yaptı. Kadınlar, Halk Eğitim Merkezi ve İŞKUR destekli tekstil kursu, dikiş nakış kursu, okuma yazma kursu, pastacılık kursu ve çocuk oyun salonunu gezerken, kursiyer kadınlarla görüştü, taleplerini dinledi.

TEK İSTEKLERİ, YAPTIKLARI ÜRÜNLERİ SATABİLECEKLERİ BİR SALON
Kent Konseyi Kadın Meclisi, ÇATOM’da kadınların el emeğiyle yaptıkları aksesuar ve takılar, tekstil ürünleri, süs ve hediyelik eşyalar, erişte ve pastaları inceledi. Kadınlar, tek isteklerinin bu ürünleri satabilecekleri bir merkez olduğunu söyledi.

E TİCARET SİTESİ KURULABİLİR, KADINLARA SATIŞ OFİSLERİ AÇILABİLİR
Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Zerrin Delen, kadınların kendi elleriyle yaptığı ürünlerini satabilecekleri bir e-ticaret sitesi kurulabileceğini ve Batman’ın merkezi bir noktasında kadınlara mini satış ofisleri açılabileceğini söyledi. Delen, kadınların iş hayatında yer almasını sağlayacak bu tür projelere gerekli desteği vermek için girişimlerde bulunacaklarını kaydetti. Yeşiltepe Çatom Müdürü Deniz Maslak, destek ve ilgilerinden dolayı Kent Konseyi Kadın Meclisi’ne teşekkür etti. 

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete